banner198

Çankırı İl Sağlık Müdürü Keskin görevinden ayrıldı!

Çankırı sağlığının başında 3 yıldır görev yapan İl Sağlık Müdürü Operatör Doktor Hüseyin Keskin görevinden ayrıldı.

Çankırı İl Sağlık Müdürü Keskin görevinden ayrıldı!
banner145

Çankırı sağlığının başında 3 yıldır görev yapan İl Sağlık Müdürü Operatör Doktor Hüseyin Keskin, 2 ay önce başlattığı istifa sürecinin tamamlanamsının ardından görevinden ayrıldı.

Çankırı Devlet Hastanesinde yolsuzluk ve usulsüzlüklerle ilgili açtığı soruşturma ile adından söz ettiren İl Müdürü Hüseyin Keskin, soruşturmanın üzerine ciddiyetle giderek yerleşik düzencilerin işlediği iddia edilen suç dosyalarını belgeleyerek yargı yolunun açılmasını sağlayan bürokrat olarak dikkat çekmişti. 

Çankırı Postasına özel açıklamalarda bulunan Doktor Hüseyin Keskin, kamuoyunda görevinden alındığı şeklinde lanse edilen bilgilerin doğru olmadığını söyledi.

Görevden alınan bir yöneticinin imza yetkisinin elinden alındığına dikkat çeken Doktor Hüseyin Keskin, “Benim yöneticilik ve imza yetkim halen duruyor. Bu ayrılık 2 ay önce tarafımdan planlanmış şekilde gerçekleşmiştir. Aylar önce yapmış olduğum talep uygun görülüp, üst mercilerin oluru ile önü açıldı.” dedi.

Çankırı Postası Haber Merkezimize konuşan İl Müdürü Hüseyin Keskin, “Çankırı’da 3 yıldırı sözleşmeli üst yönetici olarak görev yapmaktayım. Kendi planlamış olduğum program dahilinde 2019 Ağustos ayı sonu görevimden ayrılmak üzere istifa dilekçemi vermiştim. İki ay önce tamamen benim planladığım şekilde başlayan süreç, hatta ötelenmiş halde üst mercilerin oluru ile sonuçlandı. Yöneticilik mesleğinden asıl mesleğim olan Üroloji doktorluğunu sürdürmek istediğim için ayrıldım. Görevden alınma gibi bir durum söz konusu değil. Halen yöneticilik imzam devam ediyor. Ancak ilişiğimi en kısa sürede keseceğim.” dedi.

Üç yıldır Çankırı’da ikamet ettiğine dikkat çeken Keskin, “Benim burada devam etme düşüncem olsa evimi taşımazdım. Bir ay önce evimi taşıdım. Bu tür görevler kendini buraya vermeden yapılacak görevler değildir. İki ay önce istifa dilekçesi sunan birisinin görevden alınması mümkün mü? Ben aylardır gördüğüm tanıdığım herkesle vedalaşıyorum.  Vermiş olduğum dilekçe kayıtları ortada. İstifamın tamamlanması için sadece dilekçe vermekle kalmadım ‘Ne zaman bu iş sonuçlanır?’ diye surecide takip ettim. Bazıları bu durumdan algı yapmaya çalışıyor. İşin gerçeği budur. Bunun dışında gerçek dışı ifadeler zandan ibarettir.” açıklamasında bulundu.

Keskin “Devletim adına elimden gelen hizmeti yapmaya çalıştım. Elimden geldiği kadar düzgün bir duruş sergilemeye çalıştım. Benim için önemli olan yüce Allah’ın katında yaptığım çalışmaların değerlendirilmesidir. Çankırı’nın benim üzerimde çok hakkı var! Çankırı’dan asla kötü duygularla ayrılmıyorum. Devlet için vicdanen doğru düşündüğüm şeyleri yaptım. İçim rahat!” ifadelerine yer verdi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2019, 00:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adamsın
Adamsın - 5 yıl Önce

Sendikacı geçinen hainlerin oyuncağı olmayıp, hırsıza hırsız, haine hain, diyebildiğin için Allah razı olsun. Bu şekilde çankırıya kimsenin yapamadığı hizmeti yaptın. Sağlık çalışanlarının çığlığını duyarak, bu hainlere çanak tutan vekillerden çok vekillik yaptın, yolun açık olsun.

KELİN İLACI OLSA
KELİN İLACI OLSA - 5 yıl Önce

Kellerin ilacı olsa başlarına sürerler :)
Siyasetin yanına çıkacak yüzleri yok, algi yapıyorlar.

KURTULUŞ
KURTULUŞ - 5 yıl Önce

şahsım adına onurlu duruşunuz ve tüm çabalarınızdan dolayı teşekkür ederim.umarım yeni görev yerinizde doğru,dürüst ve adam gibi adamlarla çalışma fırsatı bulursunuz.bunu fazlasıyla hak ediyorsunuz.

İsmail
İsmail - 5 yıl Önce

Sizler herşeyin en iyisine layıksınız yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun saygılar

Emre
Emre - 5 yıl Önce

Allah sizden ve ekibinizden razı olsun, bizi zalimlere ezdirmediğiniz gibi onlarında canına ot tıkadınız, gitmenize gerçekten çok üzüldük ama, size de kalın diyecek yüzümüz yok malesef:(

Bjk1903
Bjk1903 - 5 yıl Önce

Hakkınızı helal edin Müdürüm, bizlere çok emeğiniz geçti, Çankırı 112

Yarenaga
Yarenaga @Bjk1903 - 5 yıl Önce

Tabi 112 donen nobet yolsuzkugunu ortbast etti bundan daha buyuk iyilik olurmu.ornek 35.5 saat nobet tutup yarim saat sonra icap nobeti yazilanlar

18 yaren
18 yaren - 5 yıl Önce

Arkadaşım siyaset iki ay müdür beyi kalması yönünde ikna etmeye çalıştı fakat müdür bey anladıki bu memleketten bir şey olmaz dedi ve kararını verdı tesekkur ederim Sayın müdürüm 10 yıldır kimsenin yapmadığını yaptınız teşekkürler haksızlık zulüm adam gayırma sahte evrak yolsuzluk ne varsa belgelediniz Allah sizi hak yolundan ayırmasın

KIŞ GELİYOR
KIŞ GELİYOR - 5 yıl Önce

Bahar gelecek diye beklersin ama bir kış gelir ki damıza kar yağar. :)


SIRADAKİ HABER