banner198

Çankırı'ya 400 yataklı yeni devlet hastanesi ihale süreci başladı!

Çankırı'da yapılması planlanan 400 yataklı Devlet Hastane için ihale süreci başladı.

Çankırı'ya 400 yataklı yeni devlet hastanesi ihale süreci başladı!
banner145

Çankırı'da yapılması planlanan 400 yataklı Devlet Hastane için ihale süreci başladı.

Çankırı Merkez'de yapılması program takvimine alınan 400 yatak kapasiteli hastane için ihale ilanına çıkıldı.

Yaklaşık 81 bin 786 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan hastane binası bodrum, zemin ve 5 kattan ibaret olacak. İhale tamamlandıktan sonra bin gün içerisinde tamamlanması hedeflenen hastane binası için 27 Mart tarihinde Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nde binasında ihale toplantısı yapılacak.

Yapılacak olan ihale ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Çankırı İl Başkanı Av.Abdulkadir Çelik, "Ülkemiz genelinde sağlık yatırımları kapsamında şehir hastaneleri ve bir çok sağlık hizmetlerinin ücretsiz hale gelmesi ile birlikte şehrimizde de 400 yatak kapasiteli yeni bir hastane binası ile hemşehrilerimize daha iyi şartlarda hizmet etmek için yapmış olduğumuz çalışmaların son aşamasına geldik. Yapılacak olan bina, mevcut hastanemizin yan kısmında bulunan İl Jandarma Komutanlığı arazisi üzerine inşa edilecek. 27 Mart tarihinde Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nde yapılacak olan ihalenin ülkemize, şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2023, 00:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet met
Mehmet met - 1 yıl Önce

Mevcut hastane yeni yapılmadı mı?Neden yenisini yapıyorsunuz. Dogru söyleyin zemin mi sorunlu bina mı çürük.Memlekette o kadar sorun varken yeni hastane neyin hari.

SIRADAKİ HABER