banner198

Abdüllatif Şener, Cumhur İttifakı artık Çankırı’da görünmez olmuştur

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener’den Çankırı Postasına özel açıklama

Abdüllatif Şener, Cumhur İttifakı artık Çankırı’da görünmez olmuştur
banner145

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, "Cumhur İttifakı artık Çankırı’da görünmez olmuştur" dedi.

Çankırı'da partisince düzenlenen esnaf ziyaretlerine katılan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Çankırı Postasına özel açıklamalarda bulundu.

Şener, “Çankırı’yı cumhur ittifakının kalesi olarak değerlendirmek mümkün değildir. Çünkü cumhur ittifakı artık Çankırı da görünmez olmuştur. Önümüzdeki seçimler yeni sonuçlara gebedir. Hem Türkiye’miz de hem Çankırı’mız da dolayısıyla yeni dönem; milletimizi, ülkemize, Çankırımıza hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2022, 23:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Altın Bozkurt
Altın Bozkurt - 2 yıl Önce

Refahyol hükümetinde Rahmetli Erbakan ın Maliye Bakanıydı Emekliye işciye nemura %127 zam yapıldığı 1996..1997 yılları idi.Denk bütce yapmıştı.
Refah sonra fazilet kapanınca. Ak parti kurucuları arasında yer aldı 2002..2007 yılına kadar A.Gül ve R.T Erdoğan hükümetlerinde. Başbakan yardımcılığı yaptı.
İstanbul galataport ve zong.çatalağzı termik santral özelleştirme ihale süreçlerinde. R.T.Erdığanla ters düşerek 2007 de istifa ederek aday olmadı.
Başbakan yardımcısı iken söylediği ve müteahhitleri. Kızdıran sözleri ile hafızalarda unutulmadı....25..30 bin maliyetli daireleri 100 bin liraya vatandaşa satıyorlar demişti Bir sözüde bunca yıllar bakanlık uzun yıllar doc.prof ıç maliye hocalığı yaptım 50 bin doları bir arada görmedim sözü ile hatırlanır.
Dürüst bir dindar vatansever devlet adamıdır.Parti kurdu sonra kapattı. TOBB üniversitesinde maliye ekonomi profösöri iken davet üzerine Chp ye katıldı.Halen konya milletvekilidir.
Camide şehitlerimize mevlüt okutması ve kuran okuması chp de ezber bozmuş.Akpartili yöneticiler kızmıştır yine.onların. arka bahçesine girmiş chp.

Hakan. Yıldırım
Hakan. Yıldırım - 2 yıl Önce

Sen öyle san

SIRADAKİ HABER