banner198

AK Parti Danışma Meclisinde Rabia Tepkisi

AK Parti İl Danışma Meclisine Abdullah Tomak’ın tepkisi damgasını vurdu.

AK Parti Danışma Meclisinde Rabia Tepkisi
banner145
AK Parti İl Danışma Meclisine Abdullah Tomak’ın tepkisi damgasını vurdu. AK Parti İl Danışma meclisinde Belediye Başkanı İrfan Dinç’in konuşma sırasında ayağa kalkan Abdullah Tokmak adlı vatandaş Rabia parkına kendi isminin verilmemesine tepki gösterdi. Belediye Başkanı İrfan Dinç’in konuşmasını bölen Abdullah Tomak, “ O ismi başka parka verecektin’ tepkisinde bulundu.


Konuşmasına bir yanlışı düzelterek başlamak istediğini belirten İrfan Dinç, aday adaylığıyla ilgili basında çıkan ve ‘kimileri bürokraside bir yerlere gelmek için, kimileri ise duvarlara resmini astırmak için aday oluyor’ sözüne açıklık getirdi. Sözlerinin bazı basın mensupları tarafından çarpıtıldığını ve ifadesinin bazı cümleleri çıkartılarak aktarıldığını söyleyen Dinç, “ aday adaylığı ve başkanlık kimsenin tapulu malı değil. Herkes aday olabilir. Herkes reyinde hürdür. Herkese saygı duymak zorundayız. Orada ben şunu söyledim. ‘Kimi arkadaşlarımız bürokrattır. Bürokraside bir yerlere gelmek için AK Parti ile bütünleşmek ister. CV’ sine ‘AK Parti’den aday adayım’ yazdırır. Kimisi işin havasındadır hava yapmak ister. Kimisi de vizyon sahibidir. Hizmeti ben daha iyi yapacağım daha iyi projelerle geliyorum düşüncesi ile aday adayı olabilir’ dedim” şeklinde konuştu.


Bir takım spekülatörlerin yeniden iş başında olduğunu ifade eden Dinç, “Yaptığımız çalışmalar speküle edilerek farklı gösterilmeye çalışılıyor.” dedi. Çankırı’da güzel bir park yaptıklarını ve parkın insanlar tarafından benimsendiğini belirti. O sırada ayağa kalkan ve ‘O ismi başka parka verecektin’ tepkisinde bulunan Abdullah Tomak, parkı belediyeye kendi ismini verilmesi şartıyla hibe ettiğini iddia etti. Abdullah Tokmak’ın bu parkın kazandırılmasında büyük bir fedakârlık yaptığını belirten Dinç, “Tabi o illa ismimi o parka vereceksiniz’ dedi. Bizde ona dedik ki; Abdullah amca senin isminin bizim kalplerimizde farklı bir yeri var. Anlayışla karşıladı. Abdullah amca sen otur teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Dinç konuşmasını sık sık bölen Tokmak’ın yanına AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Raşit Çelebi giderek sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra AK Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu Tokmak’ın yanına gidip arka masaya geçerek bir süre görüştü.


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2013, 14:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
ayıp ya
ayıp ya - 11 yıl Önce

ayıp yaa sen adamdan arsasını al ismini vereceğiz de git başka parka vereceğiz de. fırıldak mısın irfan?

SIRADAKİ HABER