banner198

AK Parti’de Koray Erdoğan resmi başvurusunu yaptı!

AK Parti Milletvekili aday adayı olan İl Gençlik Kolları eski Başkanı Koray Erdoğan, resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti’de Koray Erdoğan resmi başvurusunu yaptı!
banner145

AK Parti Milletvekili aday adayı olan İl Gençlik Kolları eski Başkanı Koray Erdoğan, resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti İl Başkanlığına arkadaşları ile birlikte gelen Erdoğan, İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik’e başvurusunu sundu.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Erdoğan, 2023 seçimlerini önemine dikkat çektiği konuşmasında ,“Bildiğiniz üzere 14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemiz milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimine gidecek. Bu seçimi diğer seçimlerden ayıran en önemli etken Türkiye'nin yeni 100 yılın da büyük ve güçlü Türkiye olma yolun da milletimizin ayağına pranga olmaya çalışan bu 6+1 Masa'nın Türkiye'yi eski koalisyon dönemlerine götürme çabasını milletimizin elinin tersiyle iteceği bir seçim olacaktır.” dedi.

Açıklamasına devam eden Erdoğan, “Böylesine önemli ve ülkemizin yeni 100 yılını, belirleyecek olan bu seçim de, doğduğum, büyüdüğüm memleketim Çankırı'ya hizmet etme yolunda dünya lideri, cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın davası olan ve gençliğimin en güzel yıllarında hizmet ettiğim, hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum, mutfağından yetiştiğim, davamız ve sevdamız AK Partiden milletvekilliği aday adaylığımı açıklıyorum.” şeklinde konuştu.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimlerinde adayı olacak isimler için devam eden başvuru takviminde AK Parti’de aday adayı sayısı 8’e ulaştı. Başvuruların hafta içerisinde de devam etmesi bekleniyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2023, 01:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER