banner198

AKP'li milletvekili şehit eşini ağlattı (!)

Teröre tepki yürüyüşünde Milletvekili şehit eşini ağlattı!

banner145

Çankırı'da Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Organizasyonunda Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Partilerin bir araya geldiği yürüyüş, Çankırı Ticaret Sanayi Odası (ÇATSO) Başkanı ve şehit yakını Hayrettin Çelikten'in AKP Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz'e sert tepkisi ile son buldu. Sinkaflı cümlelerle küfürler eden Çelikten güçlükle yatıştırıldı.

Yürüyüş sırasında Hüseyin Filiz'in çevresinde bulunanlara "bu paralelcinin burada ne geziyor, geri plana alın" şeklindeki sözlerini kulak misafiri olan  Çelikten'in şehit eşi olan ablası ağlamaya başladı. Ablasının yanına giden ve neden ağladığını soran Çelikten'e ablası bir cevap vermedi.  

Program sonrasında ablasından Filiz'in kendisi hakkında sarf ettiği sözleri duyan Çelikten,  alandan ayrılmak üzere olan Filiz'in peşinden  gitmeye çalıştı. Kendisine engel olmaya çalışan insanları aşmaya çalışan Çelikten'in öfkesi güçlükle yatıştırıldı. Çelikte'in ağzını kapatarak konuşmasına  engel olmaya çalışan ablası göz yaşlarını tutamadı.  

Çelikten, "Siz çözüm süreci ile uğraşırken biz burada miting yapmıştık. Ben şehit yakınıyım. Ablam şehit hanımı. Bunları bir gün tarih yazacak. Orada poz vermek için birbirlerini yiyerek sahneye çıkanları herkes gördü. Siyasi rantçımıyım ben?" diyerek tepkisini dile getirdi.

Çelikten ve ablası bir otomobile bindirilerek alandan götürüldü.  

Çelikten, STK Başkanlarını programla ilgili konsensüsü sağlamak için  bir gün önce kendi ev sahipliğinde  toplayan isim olmuştu.

Foto galeriye git

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 06:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bahri Nalbant
Bahri Nalbant - 9 yıl Önce

O adamın orada olmaya hakkı yoksa hdp ye oy verdi parelel polisler diyor.Peki pkk yı buyutup besleyen kim Mv nin partisi degilmi vekilimizde bunu biliyor ama gerceklerden kaçıyor çunku tekrar aday olacak birilerinin gözune girecek bu gun birlik ve beraber olamıyorsak Allah yardimcimiz olsun hele Çankırıyı temsil eden bir mv ne hiç yakıstiramadim ama o kendisine yakistirmis birilerine yaranmak için.

haklı
haklı - 9 yıl Önce

o yürüyüşte paralelcilerin ne işi var , onlar bile hdp ye destek verdi o adamın orada bulunmaya hakkı yok vekil haklı . bir kerede genele baksan , doğuda paralelci polisler hdp ye oy verdi sende biliyorsun , şimdi neyin yasını tutuyorlar . bırak bu işleri , tarafsız bak artık

haklı-2
haklı-2 - 9 yıl Önce

İşiniz gücünüz hala muhalefet.Parelelciyse gelmeyecek yuruyuse. Hüseyin Filiz doğru söylemiş.Herşey bitti seçime yakın birde Hüseyin beyemi çamur atılıyor.Herşey bir yana şehitlerin kemikleri sızlar onlar üzerinden yapılan bu durumlara.

halk
halk - 9 yıl Önce

Vekili yedirtmeyiz hiç kimsenin gücü yetmez

MEHMET GÜMÜŞ
MEHMET GÜMÜŞ - 9 yıl Önce

seni̇n veki̇li̇ al daaaaaa

SIRADAKİ HABER