banner198

Bölükbaşı, Aday aday olmamın en önemli nedeni Sinan Ateş cinayeti

İYİ Parti Çankırı Milletvekili Aday Adayı Fehmi Bölükbaşı, İYİ Parti’den aday adayı olmasının en önemli nedenlerinden birsinin Sinan Ateş cinayeti olduğunu söyledi.

Bölükbaşı, Aday aday olmamın en önemli nedeni Sinan Ateş cinayeti
banner145

Bölükbaşı, Aday aday olmamın en önemli nedeni Sinan Ateş cinayeti

İYİ Parti Çankırı Milletvekili Aday Adayı Fehmi Bölükbaşı, İYİ Parti’den aday adayı olmasının en önemli nedenlerinden birsinin Sinan Ateş cinayeti olduğunu söyledi.

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı tanıtım toplantısında konuşan ÇATSO Meclis Başkanı Fehmi Bölükbaşı, siyasetin en ahlaklı bir şekilde nasıl yapılacağını göstermek en büyük düsturu olacağını söyledi.

Çankırı beni çok yakından tanıyor –

Ticari ve ÇATSO da 14 yıldır yürüttüğü idari görevleri boyunca birçok kez bir araya geldik. Sizler beni çok yakından tanıyorsunuz. Çankırı ’da doğup büyüdüm, yıllarca bu şehre layıkıyla hizmet eden bir ailede devlete hizmetin esas olduğunu öğrendiğim bir gelenekle büyüdüm ve bu zamana kadar üstlendiğim tüm görevlerde üzerime aldığım sorumlulukları layıkıyla yerine getirmeye çalıştım.

Zor dönemde ve zor şartlarda yola çıktığının farkında olduğuna vurgulayan Bölükbaşı, “Çankırı’mız son yıllarda karşı karşıya kaldığı tarım, hayvancılık, sağlık, işsizlik, istihdam, göç başta olmak üzere tüm sorunların ve çözüm yollarının neler olduğunu STK lar da ki çalışmalarımdan dolayı yakından bilmekteyim. Sahip olduğum birikimimi, Çankırılı hemşerilerimin karşı karşıya kaldığı sorunların çözümüne katkı sağlayacak biçimde kullanmayı doğup büyüdüğüm, çocuklarımı yetiştirdiğim bu şehre karşı bir borç olarak görmekteyim. Bu sorumluluğun gereği olarak sizlerin karşısındayım.” diye konuştu.

Şehrin ve insanların yaşam kalitesini yükseltmek ve fırsat eşitliği ilkesiyle tüm hizmetlere erişimini sağlayabilmenin temel ilkesi olacağını söyleyen Bölükbaşı,  “Bu ilkem doğrultusunda Allah nasip eder de milletvekili olduğumda inşallah; siyasetin en ahlaklı bir şekilde nasıl yapılacağını göstermek benim en büyük düsturum olacaktır. Bir şehirdeki yaşam kalitesinin standartları sadece zenginlik ve istihdam değildir. Yaşam kalitesi; kalkınma, çevre, sağlık, eğitim, toplumsal aidiyet, birlik beraberlik ruhunu içermektedir.” dedi.

Etnik ve kültürel dinamikleri göz önüne alarak hiçbir ayrım gözetmeyeceğim -

Bölükbaşı, “Bu anlayıştan yola çıkarak ilimizin etnik ve kültürel dinamiklerini göz önüne alarak hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızı birlik ve beraberlik ruhuyla bir araya getirecek barış ve huzur dolu bir toplum yaratmaya çalışmak en temel hedefimdir. Birleştirici bir yönetim anlayışıyla çıktığım bu yolda, adil olmak ve adaleti sağlamak için elimden ne geliyorsa yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.” şeklinde konuştu.

Aday aday olmamın en önemli nedeni Sinan Ateş cinayeti! -

İYİ Parti’den aday adayı olmasının en önemli nedenini açıklayan Bölükbaşı, “ Siyasi hayatımda bu kararı almamdaki en büyük etkenlerden birisi, 30 Aralık 2022 günü Ankara’nın Çukurambar semtinde kalleş kurşunlarla kahpece şehit edilen ülküdaşımız, Sinan Ateş kardeşimizin hesabını sorulması içindir. “ dedi.

Bölükbaşı “ Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e Başbakanlık, Sayın CHP Genel Başkanı 13. Cumhurbaşkanı olacak Kemal Kılıçdaroğlunu desteklemeye var mısınız? Hep birlikte başaracağımıza hiç şüphemiz olmasın.” ifadelerini kullandı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2023, 19:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER