banner198

Çankırı MHP teşkilatları iftarda buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı İl Başkanlığı iftar programı düzenledi.

Çankırı MHP teşkilatları iftarda buluştu
banner145

Hacı Ali Toplantı Salonunda düzenlenen iftar programına Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kadir Şekerci, Eldivan Belediye Başkanı Nusrettin Gökçer, Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Güngör, mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile parti teşkilatlar ve vatandaşlar katıldı.

 

Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar programında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı İl Başkanı Hidayet Çelik, iftar programına iştirak eden katılımcılara teşekkür etti.

 

Türkiye’nin zor ve sıkıntılı günlerden geçtiğinin altını çizen Çelik, her zamankinden daha fazla birlik beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu kaydetti.

 

Çelik, birlik berberlik mesajları verdi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kadir Şekerci de Ortadoğu’da yaşanan olaylara değindiği konuşmasında, cehennem gibi kaynayan Ortadoğu kazanının içine Türkmenlerin de atılmasının kabul edilemeyeceğini vurguladı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin yaşanan olayları yakından takip ettiğini anlatan Şekerci, Irak'ın toprak bütünlüğünün korunmasının Türkiye'nin çıkarları ve huzuru açısından önemli olduğunu söyledi.

 

Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Güngör de Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin başlatmış olduğu Türkmenlere yardım kampanyasına destek istedi.

 

İftar programı yapılan yemek duası ile sona erdi.





Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2017, 04:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER