banner198

CHP Çankırı'da 4 adayını tanıttı!

CHP Çankırı Belediye Başkan adayı Mustafa İbişoğlu, Çankırı’yı sıkışmış bir kent görünümünden, genişleyen bir Çankırı görünümüne kavuşturacağını söyledi.

CHP Çankırı'da 4 adayını tanıttı!
banner145

CHP Çankırı Belediye Başkan adayı Mustafa İbişoğlu, Çankırı’yı sıkışmış bir kent görünümünden, genişleyen bir Çankırı görünümüne kavuşturacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çankırı İl Başkanlığı Atatürk Kültür Merkezinde düzenlediği törenle Çankırı Merkez ve üç ilçe adayını tanıttı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Çankırı Belediye Başkan Adayı Mustafa İbişoğlu, Şabanözü Başkan Adayı Zeki Göktaş, Eldivan Başkan Adayı Afife Ülkü Kavalalı ve Kurşunlu Belediye Başkan Adayı Metin Aktaş birer konuşma yaparak seçim çalışmalarının startını verdiler.

İbişoğlu “ Çankırı eğitim, kültür ve turizm kenti olacak”                                    

Çankırı Belediye Başkan adayı Mustafa İbişoğlu,  kendisinin sanayici ve işletmeci olduğunu, 2014 yerel seçimlerinde Yenimahalle Belediye Meclis üyesine seçildiğini ifade etti.

Çankırı ile ilgili projelerini seçim sürecinde paylaşacağını aktaran İbişoğlu, Çankırı’nın 2Ç, 2B projeleri ile yeniden Kuzey Anadolu Bölgesinin çekim merkezi olacağını işaret etti. İbişoğlu, Belediye Başkanı seçilirse Çankırı’yı sıkışmış bir kent görünümünden, genişleyen bir Çankırı görünümüne kavuşturacağını sözlerine ekledi. Şehirde tıkanma noktasına gelen araç ve insan trafiğini rahatlatmak için yeni projeler yeni düzenlemeler yapacağını vurgulayan İbişoğlu, sanayici ve iş adamlarını Çankırı’ya yatırım yapmak ve istihdam oluşturmak üzere teşvik edeceğini anlattı.

Diğer ilçeler ittifaka mı bırakılıyor?

“Diğer ilçeler ittifaka mı bırakılıyor?” sorusunu yönelttiğimiz CHP İl Başkanı İlhan Tekin, Çerkeş’te adaylarının olacağını diğer ilçelerde ise çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.  Bazı ilçelerde AK Parti adayının açıklanmasını beklediklerini, Millet İttifakının diğer üyesi İyi Parti ile strateji uygulayacaklarına işaret eden Tekin, diğer ilçe adaylarını beklemeden, il adayı ve 3 ilçe adayının erkenden alana inip çalışmalara başlaması için tanıtım toplantısını gerekleştirdiklerine vurgu yaptı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2018, 23:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Enis Suvari
Enis Suvari - 5 yıl Önce

Şabanözü adayının geçmişini iyi araştır CHP.Her zaman ki hata arştırmadan halka refere ediyorsun. Sonra hüsran

SIRADAKİ HABER