banner198

CHP Çankırı Merkez İlçede Salim Aydınlı güven tazeledi!

Cumhuriyet Halk Partisi Çankırı Merkez İlçe 38. Olağan Kongresi CHP İL Başkanlığından gerçekleştirildi.

CHP Çankırı Merkez İlçede Salim Aydınlı güven tazeledi!
banner145

Cumhuriyet Halk Partisi Çankırı Merkez İlçe 38. Olağan Kongresi CHP İL Başkanlığından gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığına CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, üyeliklere Mümtaz Öz ve Erhan Soybaran oy birliği ile seçildi.

Divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kongreye gönderdiği mesajı okudu.  Çalışma ve hesap raporlarının okunması, görüşülmesi ve aklanmasının sonra seçimlere geçildi.

İl Başkanı Galip Ağaoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Salim Aydınlı birer konuşma yaparak uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirterek partililerine teşekkür etti.

Kızılırmak İlçe Başkanı Erdoğan Alantor, 100’nci yılını kutlayan CHP’nin kongresini bu salonda yapmak yakışmıyor eleştirisinde bulundu.

Eleştiriye cevap veren İl Başkanı Galip Ağaoğlu, “Bir buçuk ay önce Atatürk Kültürü Merkezini tuttuk. Sayın başkan dekontunu yatırdı. Bütün programını ona göre yaptık. Taki Çarşamba günü seçim kurulundan bize kağıt gelene kadar.  Kağıt geldi baktım İl Binası yazıyor. İlçe Başkanımı aradım dedim burası yazıyor. İlçe Başkanım ‘hayır ben dekontunu verdim oraya başvurusunu yaptım’ dedi. Bizde Pazartesi günü sabah seçim kuruluna gittik. Orada evrakları iki arkadaş almış Bir tanesi girmemiş sisteme bir tanesi de burayı girmiş. Kararda yazan listeyi girmemiş. Onun için biz burada yapmak zorunda kaldık. “ açıklamasında bulundu.

Merkez İlçe Başkanı Salim Aydınlı’nın blok liste halinde tek aday olarak girdiği seçimlerde Aydınlı, oy kullanan 27 delegenin tamamının oylarını alarak CHP Merkez İlçe Başkanı seçildi.

CHP’de kurultay süreci kapsamında, Çankırı’da ilçe kongreleri sürüyor. Şu ana kadar aralarında 9 ilçe örgütü kongrelerini tamamladı. Korgun ve Bayramören ilçe kongrelerinin de yarın gerçekleştirilmesi planlanıyor.

İl Kongresinin ise ekim ayında gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Aydınlı yönetimi şu isimlerden oluştu:

Başkan: Salim Aydınlı

Yönetim Kurulu: Hüseyin Aslanbaş, Mustafa Memiş, Sevgi Evirgen, Yavuz Otaş, Necip Dinlemez, Mustafa Aslan, Engin şahin, Aybars Karadeniz, Ahmet Al, Erhan Soybora, Hasan Özdemir, Engin Mekik, Tolga Koruk

İl Delegeleri: Mümtaz Öz, Mustafa Aslan, Hüseyin Aslanbaş, Necip Dinlemez, Gamze Aydınlı, Engin Şahin, Hasan Özdemir, Hasan Yalçın, Yılmaz Öz, Engin Mekik, Aybars Karadeniz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2023, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER