banner198

CHP'den "Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?" pankartı

CHP Çankırı İl Başkanlığına “Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?” pankartı asıldı.

CHP'den "Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?" pankartı
banner145

CHP Çankırı İl Başkanlığına “Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?” pankartı asıldı.

CHP Çankırı İl başkanlığına “Mafyadan aylık 10 Bin $ alan siyasetçi kim?” sorusunun yer aldığı pankart Çankırı İl Başkanı İlhan Tekin tarafından asıldı.

TEKİN: SAHİ, MAFYADAN AYLIK 10 BİN DOLAR ALAN SİYASETÇİ KİM?

Parti binasında basın açıklamasında bulunan CHP Çankırı İl Başkanı Tekin, “Bu ülkede yaşayan, alın teri döken, gecesini gündüzüne katarak kazandıklarının belli bir miktarını yarınları için devlete teslim ettikleri paraların belirli ve nüfuslu kişilerce kaybedilerek mafyanın eline geçen ve kaybedenlerinin bazılarına maaş ve bağış olarak ödenen bu siyasetçiyi bulmak devletin veya meclisin işidir.  Bunu yapamayan devletin ve meclisin görevini yapmak bu ülkenin kurucu partisi, her taşında emeği olan Cumhuriyet Halk Partisine düşmüştür.  Bulacağız ve hukuk kuralları içerisinde hesabını soracağız. 128 milyar dolarında hesabını her zaman soracağız.” açıklamasında bulundu.

NE OLMUŞTU?

Antalya otele gelen Ukraynalı bayan

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, “Sedat Peker'den 10 bin dolar alıyor” dediği kişinin eski AKP Milletvekili Metin Külünk olduğu iddia edilmişti. Süleyman Soylu'nun, “Sedat Peker'den 10 bin dolar alıyor” ifadelerindeki milletvekili olduğu ileri sürülen AKP'li Metin Külünk, konunun sorulması üzerine "Hassasiyetinize çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diyerek cevap vermekten kaçınmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve 134 CHP milletvekili TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a başvurarak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun gündeme getirdiği “organize suç örgütünden 10 bin dolar alan siyasetçi”nin kim olduğunun açıklanmasını istemişti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2021, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER