banner306
banner198

Cumhur İttifakı "kardeş şehir" ile pekişti

24 Haziran erken seçimleri öncesinde AK Parti ve MHP arasında kurulan Cumhur İttifakı Karabük ve Çerkeş'in kardeş şehir olması ile pekişti.

Cumhur İttifakı  "kardeş şehir" ile pekişti
banner145

24 Haziran erken seçimleri öncesinde AK Parti ve MHP arasında kurulan Cumhur İttifakı Karabük ve Çerkeş'in kardeş şehir olması ile pekişti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Başkanlığında 04.07.2018 tarihinde gerçekleştirilen Karabük Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısında gündem harici konuların 14. maddesinde Çankırı ili Çerkeş ilçesinin “Kardeş Şehir” olması görüşüldü. Kent Meydanı Nikah ve Konferans Salonunda toplanan Karabük Belediye meclisi oy birliği ile “Çerkeş’i kardeş" şehir ilan etti

- Abide pişer, kardeşe düşer -

Böylece hızlı bir gelişme ivmesi ile nüfus sayısını artırarak mecliste 3 milletvekilliği ile temsil edilme hakkını elde eden Karabük civarındaki ilçelere abilik vazifesi yapabilecek konuma gelmiş oldu. Karabük Belediyesi'nin Çerkeş'in alt yapı çalışmalarından dolayı kazılan yollarına ilk olarak asfalt desteği vereceği edinilen bilgiler arsında yer alıyor.

- Çerkeş'e park sözü havada kaldı -

Öte yandan Çankırı eski Belediye Başkanı İrfan Dinç döneminde Çerkeş'e büyük bir park yapılacağı sözü havada kaldı. Yeni gelen Boz yönetiminin kısıtlı imkanlarla Çankırı'nın bir ok meselesi varken sorumluluk alanı dışında kalan köy ve ilçelere verilen park ve buna benzer sözlerin hayata geçirilmesine sıcak bakmadığı öğrenildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 02:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
kurşunlulu
kurşunlulu - 6 yıl Önce

sayın filiz siz adamgibi millet vekilliligini yapsaydınız rafet vergiliye yer gosterrırdiniz adam kalmiş 100km yerden gelmiş ilcemize fabrika kurmuş siz adamin fabrikasını kapattırdınız ve butun millet gurbete cıktı hep sizingibilerin yuzunden bır adim ileri gitmiyor cankırı

SIRADAKİ HABER

banner304