banner198

Erdoğan’dan Çerkeş vurgusu!

AK Parti’li belediye başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya gelen Başbakan Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, belediye başkanlarına Çerkeş vurgusu ile seslendi.

Erdoğan’dan Çerkeş vurgusu!
banner145

AK Parti’li belediye başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya gelen Başbakan Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, belediye başkanlarına Çerkeş vurgusu ile seslendi.

 

Her bir belediye başkanının şehrin emniyetinin teminatı olduğu kadar kendisinden de emin olunan kişi olduğunu vurgulayan Başbakan Erdoğan,14 milyon nüfusu aşan İstanbul’da da, 9 bin nüfuslu Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde de aynı dava şuuruyla hareket etmek zorundasınız” ifadesini kullandı.

 

Erdoğan, “Köyde demokrasi yaşamıyorsa beldede de demokrasi olmaz. Beldede demokrasi yoksa ilçede de olmaz, ilçede yoksa ilde de olmaz. Bizim köylerden, beldelerden başlayarak büyükşehirlere kadar yukarıdan aşağıya değil; aşağıdan yukarıya hem demokrasiyi hem de medeniyet tasavvurumuzu öne çıkarmamız gerekiyor. 500 kişilik köy, bin kişilik belde deyip geçmeyeceğiz. Türkiye bu hızda büyürken 500 kişinin yaşadığı köyün, 2 bin kişinin yaşadığı beldenin bundan 50 yıl, 100 yıl sonrasının büyük bir şehrin olduğunu, o şehrin çekirdeği olduğunu mutlaka görmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.


-ÇERKEŞ VURGUSU TESADÜFÜ DEĞİL-

Öte yandan Başbakan Erdoğan’ın Çerkeş vurgusu yapmasının tesadüfü olmadığını söyleyen Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, “Ben sürekli Ankara gidip geliyorum. Başbakanımız ve danışmanları ile görüşüyorum. Başbakanlıkta ve bakanlıklarda Çerkeş’i sürekli ön plana çıkartıyorum. Çerkeş’in sıkıntılı durumunu anlatıyoruz. “ dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 04:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
bilal yetiş
bilal yetiş - 10 yıl Önce

hasan sopacı'nın bu konudabaşarılı olduğu başakanın vurgusundan anlaşılıyor.

adnan evirgen
adnan evirgen - 10 yıl Önce

Helal olsun baskanim sizede bu yakisir herşey Çerkeş için

keşke bizimde olsa
keşke bizimde olsa - 10 yıl Önce

hasan başkan çerkeşin kaderini değiştirecek kişi. keşke bizim de hasan başkan gibi bir reisimiz olsa. çerkeşlileri bu sefer çok şanslı görüyorum.

çerkeşli djsalih
çerkeşli djsalih - 10 yıl Önce

çerkeşin istanbul yolu ve samsun yolu gibi güzel çift şeritli yolları var ama ankara yolu derseniz dere tepe öncelikle ankarayolunu düzenlenmesi gerekiyor .ve çerkeşin merkezi harap olmuş bir durumdaydı bi kaç eveli gittigimde sadece göze çarpan spor tesisi başkada bişey görünmüyordu zaten hasan paşa başkanımızdan şimdiye kadar gelmiş geçmiş belediye başkanlarından farklı düzenli bir projeyle başlaması gerekiyor.saygılarımla.

SIRADAKİ HABER