banner198

Galip Ağaoğlu CHP İl Kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı!

CHP İl Başkanı Galip Ağaoğlu 15 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan CHP Çankırı İl Kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Galip Ağaoğlu CHP İl Kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı!
banner145

CHP İl Başkanı Galip Ağaoğlu 15 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan CHP Çankırı İl Kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

CHP İl Başkanlığı’nda basın açıklamasında bulunan CHP İl Başkanı Galip Ağaoğlu, Çankırı’da bayrağı zirve taşıma hedefi olduğunu belirterek CHP Çankırı 38.Olağan İl Kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Ağaoğlu açılmasında şu ifadeleri kullandı:

“Bildiğiniz gibi seçimler sonrası alınan kararla partimiz olağan kurultay kararı almıştı. Haziran ayında başlayan ilçe ve il kongreleri devam etmiştir. Bizler Çankırı ili olarak ilçe kongrelerimizi tamamladık. İl kongre sürücüsü seçim kuruluna kongre günümüze aldık. Biz seçim öncesinde Çankırı yönetimi genel merkezin görevlendirmesiyle il başkanı olarak görevlendirdik. İl başkanı ve il yönetimi olarak günümüze gelen seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları düştü.  Seçim sürecinde Çankırı ilçe ve il yönetimleri olarak elimizden gelen gayreti gösterdiğimizi düşünüyoruz. Bunun seçim sonuçlarında da görebiliyoruz. 2020’de başlayan parti görevlilerine gereken özeni ve çalışma sorumluluğunu yerine getirmekten duyduğum sorumluluğu devam ettirmek ve Çankırı’da bayrağı zirveye taşıma hedefim var. Bu hedef için önce yerelde, sonra genel seçimlerde iktidar yarışında galip gelmek üzere Çankırı il Başkanlığı adaylığımı sizlerin huzurunda açıklamaktan onur duyuyorum.”

Ağaoğlu,” Çankırılı hemşerilerim ve partili yol arkadaşlarım 15.10.2023 pazar günü saat 14.00’da il kongremize katılmanız bizi onurlandıracaktır.”

CHP’de Galip Ağaoğlu ve Ahmet Şükrü Kanat kongrede adaylığını açıklarken, 63 delegenin oy kullanması bekleniyor.

CHP’nin 4-5 Kasım’da yapılacak 38. Olağan Kurultayı öncesi partideki dengelerin nasıl şekilleneceğini göstermesi açısından önemli görülen il kongreleri büyük çekişmeye neden oluyor

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER