banner198

İrfan Dinç Sosyal Medyaya Hızlı Başladı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, @irfandinc18 kullanıcı adıyla açtığı twitter hesabından sonra facebokta da kişisel hesap açarak sosyal medyaya hızlı başladı.

İrfan Dinç Sosyal Medyaya Hızlı Başladı
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, @irfandinc18 kullanıcı adıyla açtığı twitter hesabından sonra facebokta da kişisel hesap açarak sosyal medyaya hızlı başladı. Türk halkı tarafından adeta bir fenomen haline alan paylaşım siteleri sonunda Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’i de etkisi altına aldı.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, @irfandinc18 kullanıcı adıyla twitter hesabından günlük çalışmalarını adım adım takipçisiyle paylaşıyor. Son olarak Fecebook hesabı da açan Dinç, kendi duvarında düşüncelerini takipçileriyle paylaşıyor.

İrfan Dinç duvarında son paylaştığı mesajda ise şu ifadelere yer verdi:

Biz Çankırı'yı; nüfusu, ekonomik yapısı ne olursa olsun müreffeh, yaşanabilir, içerisinde yaşayan insanların yaşarken zevk aldığı bir şehir yapmak derdindeyiz..

Yollarıyla, parklarıyla, sosyal aktiviteleri ile, tarihi dokuyu ayaklandırma çalışmalarımız ile şehre kattığımız terminal, Çankırı kalesi, yeni pazar yerleri siluetleri ile ve daha saymadığım bir çok çalışmalarımız ile Çankırı'ya hizmet etmeyi seviyoruz..

Siyasi görüşü her ne olursa olsun her vatandaşımızı kardeş biliyor ve hepsininde belediye başkanı olmaktan gurur duyuyorum..

İktidardan aldığımız güç ve siz değerli hemşehrilerimden aldığım hayır dualar ile Çankırımıza hizmet etmeye devam ediyoruz..

Millete hizmet yolundayız..

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2013, 04:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Baskan
Baskan - 11 yıl Önce

Baskan calismiyor diyenlerin go zune sokmak lazim bunlari

SIRADAKİ HABER