banner198

İYİ Parti’den “İçeri alınmadık” tepkisi!

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Erkan Doğan, Belediye Başkan adayları Raif Oktay’ın seçim çalışması için gittiği MKE Çankırı Silah Fabrikasına alınmadığını söyledi.

İYİ Parti’den “İçeri alınmadık” tepkisi!
banner145

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Erkan Doğan, Belediye Başkan adayları Raif Oktay’ın seçim çalışması için gittiği MKE Çankırı Silah Fabrikasına alınmadığını söyleyerek uygulamayı kınadıklarını ifade etti.

Yazılı açıklamada bulunan Doğan, “MKE’ne 1 aydır ısrarla randevu istememize rağmen bu talebemiz sürekli geri çevrildi en son bugün adayımız sayın Raif Oktay orda çalışan arkadaşlarımızla vatandaşlarımızla bir araya gelmek istemiş lakin diğer siyasi partilere sağlanan kolaylık sağlanmadığı gibi kapıdan içeri alınmamışlardır.” dedi.

Çifte standart uygulanmasına tepki gösteren İYİ Partililer, Fabrika girişinde bariyerler önünde poz vererek tepkilerini gösterdiler.

MKE yöneticilerine sert ifadelerle yüklenen Doğan, “Bu despot yaklaşımı kınıyoruz. Kutsal Kitabımız Kur'an-ı Kerime göre merhametin temsilcisi Musa, Zulmün temsilcisi Firavundur. Firavun ve Firavun severler için bir sözümüz var. Evet, İYİ yaptınız kapıda beklettiniz tebrikler.“ ifadelerini kullandı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2019, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER