banner198

Kapalı oturumda Sopacı ve Filiz karşı karşıya geldi!

Belediye mücavir alanı içerisinde yer alan tavuk çiftliğine onay vermeyen Hasan Sopacı ile Hüseyin Filiz arasında ki gerilim danışma meclisi toplantısında karşılıklı açıklamalarla devam etti.

Kapalı oturumda Sopacı ve Filiz karşı karşıya geldi!
banner145
Ak Parti İl Danışma Meclisinin kapalı oturumunda Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın konuşması toplantıya damgasını vurdu. Belediye mücavir alanı içerisinde yer alan tavuk çiftliğine onay vermeyen Hasan Sopacı ile Hüseyin Filiz arasında ki gerilim danışma meclisi toplantısında karşılıklı açıklamalarla devam etti.

 

Ak Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre kapalı oturumda söz alan Hasan Sopacı, sadece Tüney’de yapılan OSB’in güdeme getirilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, “Hep Tüney konuşuluyor. Çerkeş’inde organize sanayisi var ve 20 yıldır burada” şeklinde hatırlatmada bulunduğu öğrenildi.

 

Konuşmasında Taşyakası ve Çerkeş’in Çankırı ile bir bütün olması gerektiğinin altını çizen Sopacı, birlik beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı. Sopacı, “Çankırı büyürse ilçelerde büyümeli.  İlçelerle büyüdüğünde Çankırı büyür, Çankırı da gelişir. İlçeler büyümeden, paylaşım olmadan Çankırı’nın büyümesi mümkün değil” dedi.

 

-Menfaat peşinde koşanları kesinlikle kabul etmeyeceğim-

Şahsı için değil Çerkeş için buraya geldiğini belirten Sopacı, “Çerkeş için vicdanım rahat bir şekilde görev yapmak istiyorum. Hiçbir şekilde şahsi menfaat gütmüyorum. Birileri Çerkeş’te ve bölgemde menfaat peşinde koşarken ben onları kesinlikle kabul etmeyeceğim. Maaş almazken ben her şeyi Çerkeş ve halkım için yaparım.  Bir tek şahsım için kimseden bir şey istemedim, bundan sonrada istemem. Halkım için istediklerime katlanacaksınız.” dedi.

 

-Çakma Karabüklü olmak istemiyorum!-

Halkın %85’inin Karabük’e bağlanmak istediği söyleyen Sopacı, “Ama biz Çankırı’nın çocuğuyuz. Çankırı’yı istiyoruz. Çakma Karabüklü olmak istemiyorum. Gözden ırak olan gönüldende ırak oluyor. Bir araya gelelim kaynaşalım” dedi.

 

Sopacı ve Filiz’i karşı karşıya getiren konuşma salondan büyük alkış alırken, Sopacı’ya cevap veren Filiz, üst kapalı şekilde bazı belediye başkanlarının fevri davranışlar içerisinde olduğunu, herkesin müsteşar ve bakana kendisinin gitmesinden rahatsız olduğunu bildirildi.

 

-Köylüler yol kapatıyorlar sen kim oluyorsun da oraya karışıyorsun?-

Ağılözü köyü yolunda E-80’i trafiğe kapatan köylüleri ikna etmeye giden Sopacı’ya çıkışan Filiz, Sopacı’nın yetkisi dışında bir meseleye karıştığından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Filiz’in  “Köylüler yol kapatıyorlar sen kim oluyorsun da oraya karışıyorsun. Karabük’e bağlanırız diyerek tehdit mi ediyorsun. 10 senedir Çerkeş muhalefetteydi. Sen 5 aydır ne yaptın onu anlat.” diyerek Sopacı’ya sert bir yanıt verdiği Ak Parti kulislerinde sızan bilgiler arsında yer almakta.

 

Filiz’in ardından cevap hakkı isteyen Sopacı’ya cevap hakkı verilmezken salonda gergin anlar yaşandı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 02:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
ÇERKEŞLİ ARKASINDA
ÇERKEŞLİ ARKASINDA - 10 yıl Önce

ak partili bir belediye başkanini, ak partili bir milletvekili böyle eleştirmemeli. çerkeşli buna izin vermez. hasanpaşanin suçu ne? memleketine sahip çikmasi mi? halkina sahip çikmasi mi? köylüleri ile ilgilenmesi mi? bakanlara çikmasi mi? bu milletvekilinin isteyip de alamadiği şey ne? ne yapmaya çalişiyor? neden hasanpaşayi bu kadar eleştiriyor? bu sorularin cevabini bedilliler, aliözülüler ve hiçbir menfaat gözetmeden kalbi çerkeş için çarpan herkes biliyor. hasanpaşa arkandayiz. dik dur.

Ömer Tozan
Ömer Tozan - 10 yıl Önce

BiZ başkanımız seviyoruz kim seye yedirmeyiz sayın sopacıya saygılar

Savaş
Savaş - 10 yıl Önce

sopacı'yı canı gönülden kutluyorum. artık yeterse yeter. çankırı kimsenin babasının çiftliği değil, kimsede çankırının ağası değil.

bravo sopacı
bravo sopacı - 10 yıl Önce

işte "kral çıplak" deme cesaretini göstermiş bir genç siyasetçi bravo sopacı

neden?
neden? - 10 yıl Önce

neden hasan sopacıya cevap hakkı verilmedi?????????????? acaba bazı şeler açığa mı çıkacaktı???????

Mehmet@hotmail..com
[email protected] - 10 yıl Önce

sayın filiz hasanpaşa çerkeşin yeni kahramanıdır sen ise bölgeye milletvekili makamını kullanıp 6 adet çiftlik yapıp iparttan bedavaya getiren sadece ailenin kahramanısın bunu halk biliyor.çerkeşte gözünü diktiğin yeni tarlalar varmı..???

mahkemeler
mahkemeler - 10 yıl Önce

hüseyin filiz, çerkeşin kaç köyüyle şu an mahkemelik? bilen var mı? bir vekil neden köylülerle mahkemelik olabilir ki?

Davut
Davut - 10 yıl Önce

kimse çankırının üzerinde değil. önümüzdeki seçim 1 akp , 1 mhp olur. filizinde siyasi hayatı biter.


SIRADAKİ HABER