banner198

Koç Adaylığını Açıkladı

Mali Müşavir Şevket Koç, AK Parti'den Çankırı Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Koç Adaylığını Açıkladı
banner145
Mali Müşavir Şevket Koç, AK Parti'den Çankırı Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. 

Koç, düzenlediği basın toplantısında 25 yıldır mali müşavirlik yaptığını ve yaklaşık 13 yıldır Çankırı'da yaşadığını kaydetti.


Gençlik yıllarında İstanbul Kadıköy Milli Gençlik Vakfı ve Kadıköy Refah Partisi'nde görev yaptığını ifade eden Koç, 2002 yılında AKP kurucular kurulunda görev aldığını ve o dönemde milletvekili aday adayı olduğunu belirtti.


2009 yılında da Saaadet Partisi'nden belediye başkan adayı olduğunu anlatan Koç, Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un Saadet Partisi'nden ayrılması sonucu Çankırı'da Has Parti teşkilatını kurduğunu ve kurucu il başkanı olarak görev yaptığını kaydetti.


Has Parti ve Ak Parti'nin geçtiğimiz yıllarda birleştiğini hatırlatan Şevket Koç, AKP'nin yaşadığı fikrin partisi olduğunu belirterek, Çankırı Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.


Koç, "Çankırı'yı bölgesinde kalkınmış, estetik çekim merkezi yapmak istiyorum. Şu anda Belediye Başkanı  Sayın İrfan Dinç'in iyi yaptıklarını elbette takdir ediyorum. Yarım bıraktıklarına devam etmek boynumuzun borcudur.  Şehri bunaltmadan estetik şeyler yapacağız. Temizlik, yol, su, imar gibi asli işleri başarmaktan öte, Çankırı'ya yatırımlar getirmek ve insanımızın gelirini artırmak da belediyenin görevidir. Çankırı'yı şehircilik yönünden Türkiye'nin gelişmiş illeri arasına sokmak, yaşanabilir ve huzurlu bir kent haline getirmeyi hedefliyoruz" dedi.


Koç, Ak Parti iktidarının uzun süre alternatifinin olmadığını ifade ederek, konut darlığı, alt yapı ve şehir içi araç trafiği gibi sorunların kolay bir şekilde çözüme kavuşturulabileceğini vurguladı.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2013, 02:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER