banner198

MHP'li Doğar projelerin akıbetini sordu

MHP Çankırı Merkez İlçe Başkanı Mahmut Doğar, düzenlenen basın toplantısında belediye Başkanı İrfan Dinç’in daha önceki seçim beyannamelerini hatırlatarak, söz verdiği projelerin akıbetini sordu.

MHP'li Doğar projelerin akıbetini sordu
banner145

MHP Çankırı Merkez İlçe Başkanı Mahmut Doğar, düzenlenen basın toplantısında belediye Başkanı İrfan Dinç’in daha önceki seçim beyannamelerini hatırlatarak, söz verdiği projelerin akıbetini sordu.



Doğar, Büyük Otel’de düzenlenen basın toplantısında “Belediye Başkanımız Sayın İrfan Dinç’in 10 yıl önceki seçim beyannamesi ile 5 yıl önceki ve şimdi yayınlattığı seçim beyannamesine baktığımızda vaat ettiklerinin bir çoğunun yapılmadığı gibi yeni dönem için tekrar aynı şeyleri değişik anlatımlarla yeniden vaat ettiğini görüyoruz” dedi.



AKP'nin Adayı İrfan Dinç’in söz verip de yapamadığı projeleri olduğunu savunan Doğar, bunları şöyle sıraladı:



- Karatekin Parkının hemen bitişiğindeki alan altı otopark olacak, Özel bir proje ile üstü park yapılacaktı. Ne oldu?



- Belediyenin dışarıda olan bütün birimleri Yapraklı yolu üzerine 40 Dönümlük alanda tek çatı altında toplanacaktı. Ne oldu?



- Polis evinin olduğu bina İmaretteki Belediye binası ile takas edilerek burası kent meydanı olacaktı. Ne oldu? İmareti kaderine terk etmek Çankırı'nın mimarına yakışıyor mu?



- Kaleden taşlar akmaya, insanlar mağdur olmaya başladılar. Kale altına şelale yapılacaktı. Hani ne oldu?



- Tatlı Çay ıslah edilecek, kayıklar yüzdürülecek, kafeteryalar yapılacaktı. Ne oldu? Yapılı olanlar yıkıldı. Yapılacakların yerinde yeller esiyor, İnsanların mağduriyeti unutuldu mu? 



- İmza toplayıp hükümet konağını eski terminalin yerine yapacağız diye Milletvekili ile beraber söz verdiniz. Ne oldu?



- Şimdi soruyorum bütün bunları yapacağım deyip.Tek başına iktidar imkanına rağmen yapamayanlar 20 bin konutu nereye ve nasıl yapacaklar? 280 konutu doğru dürüst yapamayanlar 20 bin konutu nasıl yapacaklar? Kimi kandırıyorlar?



- 10 yıllık iktidarında Çankırı'ya bir tek üst geçit yapamayanlar hangi yüzle üst geçitler yapacağız diyebiliyorlar? Siz çocuk mu kandırıyorsunuz ?



- Çankırı'nın  trafiğini allak-bullak edenler, kes- kopyala- yapıştır resimleri ile trafik sorununu çözeceğini söyleyerek göz boyamaya çalışmayı sorun çözme diye mi yutturacaklar?



- Valiliğin açıkladığı Tuz Mağarası projesini sahiplenirken valilik mi  milleti yanıltıyor yoksa belediyemi halkımızı aldatıyor?



- Emeklilere 5 yıl öncede sosyal tesis yapacağız dediler ne oldu?

 

Şimdi de bu saygıdeğer büyüklerimizi resimli vaatlerle istismar ettiklerine şahit oluyoruz. Devletin yapacağı İmam Hatip Lisesini bile kendileri yapacakmış gibi resimlerle sahiplenip işin istismarına gidiyorlar onun için hangi birini anlatayım. Başkanlık vaatlerle ve kandırmacayla olmaz. Verdiği sözü yerine getirmekle, hizmet üretmekle olur. Bütün bunlara baktığımızda Çankırı'da artık değişim zamanının geldiğini, hatta geç kalındığını görüyoruz. Onun için diyoruz ki, artık yeter Çankırı için değişim zamanıdır ve 30 Martta inşallah bu gerçekleşecek. Çankırı hak ettiği layık olduğu ve beklediği hizmetleri mutlaka alacaktır" 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 01:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER