banner198

Saadet İl Başkanı Uzun: Ak Parti rezil bir yaklaşım sergiliyor!

Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Uzun, partilerine yöneltilen suçlamalarda bulunan AK Parti’ye yüklenerek “rezil bir yaklaşım içerisinde bulunuyorlar” dedi.

Saadet İl Başkanı Uzun: Ak Parti rezil bir yaklaşım sergiliyor!
banner145

Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Uzun, partilerine yöneltilen suçlamalarda bulunan AK Parti’ye yüklenerek “rezil bir yaklaşım içerisinde bulunuyorlar” dedi.

Miting öncesi bir açıklama yapan Uzun, “31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerinde en önemli sonuçları almak için var gücümüzle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.  İnanıyoruz ki, milletimizi ötekileştirip kutuplaştıranların, yalan ve iftiralarla mesafe katetmek isteyenlerin hırs ve hevesleri boşa çıkacak, sandıkta gerekli cevabı alacaklardır.” dedi.

Rezil bir yaklaşım-

Uzun, “Şunu özellikle hemşerilerimize ifade etmek isterim ki dillerine doladıkları üç tane ilimizde şanlı Urfa, Adıyaman ve Ordu’da daha önce AKP’de bizzat millet vekilliği yapmış ve Saadet Partisi’ne geçmiş olan bu adaylarımız AKP’de iken, kendileriyle birlikte olunca vatanperver, Saadet Partisi’nde vatan haini öyle mi? Bu çok rezil bir yaklaşım. İttifak, ittifak!  Peki bütün TV’ler yalan mı söylüyor? Evet yalan söylüyorlar. Belge yok, ispatı yok. Yahu Allah’tan korkun.  Ahiret var, mahşer günü var. Hesap var, kitap var.” sözlerine yer verdi. 

İttifaksız seçimlere giren tek parti Saadet-

1389 seçim bölgesinde ittifaksız seçimlere giren tek partinin Saadet Partisi olduğuna dikkat çeken Uzun, “Saadet Partisinde siyasete devam etmek istediklerinde hain, PKK’lı olarak tanımlanması külliyen yalan ve iftiradan başkası değildir. Müslüman Anadolu’muzun inançlı imanlı engin sağduyulu insanımızın bu tür şantaj, iftira ve yalanlara itibar etmeyeceğine inanıyoruz.” dedi.

Liyakatli adaylarımıza destek olmaya davet ediyoruz-

Açıklamasını sürdüren Başkan Uzun, “Bu nedenle kıymetli hemşerilerimizi 30 Mart Cumartesi günü Orta Belediye Meydanı’nda büyük bir katılımla gerçekleştireceğimiz büyük mitingimize katılmaya, Orta İlçemizde ve diğer tüm ilçelerimizde haktan adaletten, kardeşlikten yana asla taviz vermeyecek olan ve halka hizmeti ibadet bilen liyakatli adaylarımıza destek olmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Orta İlçe Teşkilatı mitinge hazırlanıyor-

Uzun, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç’ün katılımıyla Orta’da büyük bir miting düzenleyeceklerini ifade eden Uzun, “Heyecanla ve coşkuyla yapmakta olduğumuz mitinglerimizin finalini Genel Başkan Yardımcımız İlyas Tongüç’ün katılımıyla 30 Mart 2019 Cumartesi günü, saat: 14.00’de Orta Belediye Meydanı’nda gerçekleştireceğiz.” açıklamasında bulundu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 14:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdulkadir yiğit
Abdulkadir yiğit - 5 yıl Önce

Bunlar kendilerini kandırıyorlar. Üzüldüm

Mustafa SATILMIŞ
Mustafa SATILMIŞ - 5 yıl Önce

Erbakan Hoca nin kemik leri sızlatıyorlar yürü Tayyip Amca

SIRADAKİ HABER