banner198

Visali Kara istifa etti

AK Parti 5. sıra İl Genel Meclisi adayı Visali Kara, AK Parti İl genel meclisi listesinden istifa ettiğini bildirdi.

Visali Kara  istifa etti
banner145

 AK Parti 5. sıra İl Genel Meclisi adayı Visali Kara, AK Parti İl genel meclisi listesinden istifa ettiğini bildirdi.  


Kara gazetecilere yaptığı yazılı açıklamada, 2001 yılında merkez ilçe kurucusu olarak göreve başladığı AKP'de uzun süre çeşitli görevlerde bulunduğunu anlattı. 


2004 yılındaki yerel seçimlerde 3.sıradan İl Genel Meclis Üyesi adayı gösterildiğini ve 5 yıl  hizmet ettikten sonra 2009 yılı seçimlerinde yeniden 2.sıradan aday olduğunu ifade eden Kara, "Tüm muhtarlarımızın desteğiyle 9 yıl üst üste Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümenliğine seçilme rekoru bana nasip oldu. 10 yıl şereflice milletimize ve köylerimize hizmet etme imkanı buldum. Bu süreçte 49 köyümüzün tamamında güzel hizmetlerimiz oldu" dedi. 

 

44 köy muhtarının yoğun talebi üzerine yeniden aday adayı olduğunu dile getiren Kara, "49 köyümüzün tamamının caddesini, sokağını hangi köyde hangi küçük sorunların kaldığını en iyi bilen bir kişi olarak 44 köy muhtarımızın yoğun talebi üzerine 30 mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerde İl Genel Meclis üyeliği seçimleri için yeniden aday adayı oldum. Bu süreçte bütün muhtarlarımızın ve sevenlerimizin sonsuz desteği olmuştur. Partim tarafından 17 şubat perşembe günü İlçe Seçim Kuruluna verilen adaylar listesinde 3.sıradan aday olarak verilmişken, daha sonra 18 şubat salı günü saat 16:55'te, 5' e 5 kala Seçim Kuruluna verilen listede değişiklik yapıldığı ve 5. sıraya alındığım açıklandı. Listede yapılan bu değişiklik benim şahsımdan çok bana destek olan muhtarlarımıza ve tüm sevenlerime saygısızlık olduğunu değerlendiriyor, 5.sıra adaylık listesinden istifa ettiğimi bildiriyorum" ifadelerini kullandı. 

 

İsim vermeden sert ifadeler kullanan Kara, "Az olsun bizim olsun mantığı ile hareket edenlere rağmen, partimizin bu seçimlerde zafere ulaşabilmesi için çalışacağımı en iyi Çankırı da bizler Ak Partiyi kurarken partiye davet ettiğimizde gelmekten korkup, İktidar olduktan sonra köşe başında olanlar bilirler" diye konuştu. 

 

Kara, seçimlerde AKP'ye destek vereceğini sözlerine ekledi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2014, 21:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sak kadro
Sak kadro - 10 yıl Önce

Beh beh bu ne şiddet bu ne celal..Bilen bilir bilmeyende bişey zanneder ALLAH aşkına söyle zerre kadar gururun varsa yahu sen pencereden balkondan atlıcam diyerek oraya getirildin sonra muhtarları köylüleri kazanmak için yapmadığın numara kalmadı sn.valimiz ve encümenin aldığı kararları toplantıdan daha çıkar çıkmaz o köylerin muhtarlarını arayarak işinizi ben yaptım diyecek kadar hafifleştin basitleştin şimdide bir ahkam bir ahkam sanki bakan sanki mülkiye amiri sanki babasının parasıyla yapmışşş git işine bak ya!!!!

şenol
şenol - 10 yıl Önce

Visali beyi tebrik ediyorum. bu kadar seviyesiz bir listeden çekilmekle en iyisini yapmış. Kendisi gönüllerde taht kurmuştur.

HASAN CAN
HASAN CAN - 10 yıl Önce

sevgili kardeşim böyle adını dahi yazacak cesaretini gösteremeyen kendini sak kadro diye adlandıran, ne yidüü belirsiz art niyetli kişilerin yorumunu yazmak zorundamısın.visali beyin yerinde ben olsam bu kendini bilmez hakkında dava açarım.ama visali beyi ben biliyorum bu tip seviyesizlerin seviyesine inmez.

mehmet ünlü
mehmet ünlü - 10 yıl Önce

sayı sak kadro sen sayın visali kara'nın yerini begenmiyosunda kendin o mevkilere gelebildinmi?

SIRADAKİ HABER

banner304