banner198

1074 Çankırıspor mekânsız kaldı!

Çankırı’yı Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil eden 1074 Çankırspor’a, 4 yıldır kullandığı, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü tesislerinin bu yıl verilmeyeceği öğrenildi.

1074 Çankırıspor mekânsız kaldı!
banner145

Çankırı’yı Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil eden 1074 Çankırspor’a, 4 yıldır kullandığı, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü tesislerinin bu yıl verilmeyeceği öğrenildi.

Yedi yıl önce esnaflar tarafından kurulan 1074 Çankırıspor, pandemi sürecinde oldukça sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Haziran ayında oynanan hızlandırmış BAL ligine maddi külfet getireceği endişesi ile katılamayan takım, şimdide futbolcuların barınma ve antrenmanlarını yaptığı Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğüne ait Kamp Eğitim Merkezi’nden çıkartılıyor. Dört yıl boyunca teknik ekip ve futbolculara ev sahipliği yapan kamp eğitim merkezinin, kız yurdu yapılacağı gerekçesi ile takıma verilmeyeceği bildirildi.

Şehirden destek yerine darbe görüyor! -

Şehirden destek yerine darbe gören kulüp yönetimi adeta isyanlarını dile getirdi. Son gelişmeler hakkında yazılı basın açıklamasında bulunan 1074 Çankırıspor Kulübü yaşanan gelişmeyi spor camiasının dikkatine sundu. Takımın lige katılım evraklarının Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderildiğini aktaran yönetim, adeta çaresizliğini dile getirdi.  Kulüpten yapılan açıklamada, “Şuanda teknik ekip ve futbolcularımızın yatacak yeri olmadığından, tesis işlemleri için çok büyük çaba sarf ediyoruz. Tesis sorunu çözüldüğünde en kısa sürede topbaşı yapacağımızı kamuoyu bilgisine sunarız.“ ifadesi kullanıldı.

Öte yandan 1074 Çankırıspor kulübünün resmi twitter hesabından Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu etiketlenerek yapılan haksızlık dile getirildi.

İlimizde 3 farklı fakülteye toplamda 30 kayıt yaptıran değerli öğrenci kardeşlerimiz, 4 yıldır bize kucak açan kamp eğitim merkezi kucağını açtı sizleri bekliyor.

Geçtiğimiz sezon ve bir önceki sezonda kadromuzda yer alan bazı oyuncularımızla teknik sorumlumuzun raporu doğrultusunda yola devam edeceğiz. En kısa sürede çalışmalara başlamak istiyorduk fakat aşamadığımız problemlerle karşı karşıya kalıyoruz.

Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğüne spor tesisi olan  kamp eğitim merkezinin neden verilemediğini sorduğumuzda Çankırı Valiliğinin kız yurdu olarak kullandırmak istediği bilgisi bizlere verildi.

Çankırı'da şehir takımı olan 1074 Çankırıspor'umuzun konakladığı spor tesisin bu yıl kız yurdu yapılmak istenilmesi ne kadar güzel bir davranış Sn.

@kasapoglu

?

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz görüşmede 4 yıldır kullandığımız içerisinde futbol sahası kondisyon salonu bulunan  kamp eğitim  merkezinin bu yıl bizlere verilemeyeceği bilgisini almış bulunmaktayız.

Liglerin başlamasına 1 ay gibi kısa bir süre kaldı şehir takımı olan 1074 Çankırıspor'umuz hala topbaşı yapamadı Sn.

@kasapoglu

@gencliksporba

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

1074 Çankırıspor geçtiğimiz hafta Bölgesel Amatör ligi katılım evraklarını Türkiye Futbol Federasyonu'na göndermiştir.

Transfer çalışmalarımız devam etmektedir. Anlaşma sağladığımız futbolcular bulunmakta olup alt yapımızdan A takıma çıkardığımız bazı oyuncularımız bulunmaktadır. Geçtiğimiz sezon ve bir önceki sezonda kadromuzda yer alan bazı oyuncularımızla teknik sorumlumuzun raporu doğrultusunda yola devam edeceğiz. En kısa sürede çalışmalara başlamak istiyorduk fakat aşamadığımız problemlerle karşı karşıya kalıyoruz.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz görüşmede 4 yıldır kullandığımız içerisinde futbol sahası kondisyon salonu bulunan kamp eğitim merkezinin bu yıl bizlere verilemeyeceği bilgisini almış bulunmaktayız. Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğüne spor tesisi olan kamp eğitim merkezinin neden verilemediğini sorduğumuzda Çankırı Valiliğinin kız yurdu olarak kullandırmak istediği bilgisi bizlere verildi.

Şuanda teknik ekip ve futbolcularımızın yatacak yeri olmadığından, tesis işlemleri için çok büyük çaba sarfediyoruz. Tesis sorunu çözüldüğünde en kısa sürede topbaşı yapacağımızı kamuoyu bilgisine sunarız.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2021, 01:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER