banner198

Gol düellosundan Turhal Spor galip çıktı! 3-4

Çankırı’yı Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) temsil eden 1074 Çankırıspor, kendi evinde Turhal Spor’a 4-3 yenildi.

Gol düellosundan Turhal Spor galip çıktı! 3-4
banner145

Çankırı’yı Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) temsil eden 1074 Çankırıspor, kendi evinde Turhal Spor’a 4-3 yenildi.

1074 Çankırı Spor, Bal ligi 4. Grupta 4 maçlık galibiyet serisini 8. Haftaya taşıyamadı. Dokuz kişi kalan Turhal Spor’a kendi saha ve seyircisi önünde 4-3’lik skorla mağlup olan 1074 Çankırı Spor, şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Böylece ligin sondan ikinci sırasında yer alan Turhal Spor 7. hafta karşılaşmaları sonucunda ilk galibiyetini Çankırı deplasmanından almış oldu.

İLK YARI

Dk. 26 İlk Gol: İlk yarı iki takımın karşılıklı orta saha mücadelesi ile geçti. Turhal Spor’un daha etkin olduğu ilk yarıda ekibimiz oyuna kötü başladı. Misafir ekibin geliştirdiği atakta kaleye çekilen şutu 1074 Kalecisi Güven eliyle çeldi. Turhal Spor’un 4 numaralı oyuncusu Hakan, kalecinin çeldiği topu kafa vuruşu ile ağlara gönderdi. Skor 0-1!

İKİNCİ YARI

Dk. 48: İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi takım Anıl’ın ayağından golü bularak skoru 1-1’e getirdi.

Dk. 54:  Golden sonra baskısını artıran 1074 Çankırı Spor'un mutlak gol pozisyonunu Turhal kalecisi Mehmet eliyle tokatlayarak önledi.

Dk. 55: Turhalspor’da 9 numaralı oyuncu Abdulaziz Tanyeri, 1074 defansının arasından sıyrılarak kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda, topu kalecinin sağından filelerle buluşturan golü attı. Skor: 1-2  

Dk. 61: 1074 Çankırı Spor’da 6 numaralı oyuncu İsa Zeynallı sarı kart gördü.

Dk. 62: 1074 Çankırı Spor sağ kanattan Anıl’ın geliştirdiği atakta ceza sahası içerisinde çekilen şutu kaleci Mehmet önledi.

Dk. 65: Saha bir anda karıştı. Futbolcular bir birine girerken olaylara Çankırı Spor ve Turhal Spor  teknik ekibi de dahil oldu. Çankırı Spor’lu İsmail Demir ile Turhal Spor’un ilk golünü atan defans oyuncusu Hakan Özkan birbirine girdi. Bu sırada Hakan’ın kafa darbesi ile Çankırı Sporlu İsmail yere kapaklandı. Kavganın yatışması ile birlikte orta hakem Oğuzhan Özkeskin, yan hakemin yanına hiderek bilgi aldıktan sonra Çankırı Spor’da 9 numaralı oyuncu İsmail Demir ve 19 numaralı oyuncu Oktay Yiğit’e sarı kart gösterdi. Turhal Spor’da ise 4 numaralı Hakan Özkan’a kırmızı kartla oyun dışına attı. Bu sırada tribünlerden Turhal spor oyuncuları pet şişe yağmuruna tutuldu. Çankırı Spor Teknik ekibi sahaya madde atan seyircileri el kol hareketleri ile uyararak engel olmaya çalıştı. Oyun bu sırada 5 dakika durakladı.

Dk. 71:  1074 Çankırı Spor’da günün başarılı ismi Anıl’ın geliştirdiği pozisyonda; Anıl’ın hava pasıni iyi değerlendiren Oktay Yiğit kafayla topu filelerle buluşturdu. Skor yeniden eşitlenerek durum 2-2 oldu.

Dk. 77: Turhal Spor’un geliştirdiği atakta Çankırı Spor defans oyuncusu Nedim Köseoğlu, tehlikeyi uzaklaştırmaya çalışırken topu rakip takımın oyuncusunun önüne attı. Hatayı affetmeyen Turhal Spor oyuncusu Malkhaz Makarashvili, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu gole çevirmesini bildi. Skor:  2-3

Dk. 83: Çankırı Spor’da Oktay Yiğit kalenin dibinden kötü bir vuruşla mutlak gol pozisyonunu değerlendiremedi.

Dk. 89:  Turhal Spor ‘nun 10 numaralı oyuncusu Malkhaz Makarashvili, rakibine sert girince kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Turhal Spor kalan sürede sahada 9 kişi mücadele etti.

Dk. 90: Maçın 9o dakikası tamamlandı. Hakem karşılamaya 8 dakika uzatma ekledi.

90+5: Çankırı Spor’da sonradan oyuna giren 11 numaralı oyuncu Hürkal Eren Turan, durumu 3-3’e getiren golü attı.

90+8: Karşılaşmanın son anları oynanıyor. Tuhal Spor 9 kişi ile Çankırı Spor ceza sahası içerisinde geliştirdiği atakta oyuna sonradan giren Özgür Şahin fileleri havalandırarak durumu 3-4’e getiren golü attı. Maç golün ardından santra yapılmadan hakemin bitiş düdüğü ile son buldu.

Maçın ardından golün şokunu üzerinden atlatamayan 1074 Çankırıspor’lu futbolcular sahaya adeta yıkılıp kaldı. Turhal Spor ligde kazandığı ilk galibiyet sevincini doyasıya yaşadı.Karşılaşmada kartlar da havada uçuştu.Karşılaşmayı 1074 Çankırı ekibi 4 sarı kartla tamamladı. Turhal Spor'da ise 5 oyncu sarı kart iki oyuncu kırmızı kart gördü.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2018, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304