banner198

Vekil Çivitcioğlu'nun Trabzonspor paylaşımına tepki büyük!

Vekil Çivitcioğlu'nun Trabzonspor paylaşımına tepki büyük!

Vekil Çivitcioğlu'nun Trabzonspor paylaşımına tepki büyük!
banner145

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) liglerle ilgili aldığı karar sonrası 1074 Çankırıspor'un Bölgesel Amatör Ligde kalması Çankırı spor camiasında büyük üzüntü ile karşılandı. Siyasilerin takımlarna sahip çıkmadığına inanan taraftarlar, Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun dün akşam oynanan 2020 Türkiye Kupasını finalini kazanan Trabzonspor takımını sosyla medya hesabından kutlamasına tepki gösterdi.


TFF'nin güçlü lobi faaliyeti yürüten milletvekili ve belediye başkanlarının il takımlarına ayrıcalık sağladığını ve 1074 Çankırıspor'un hakkının yenildiği görüşünde birleşen spor camiası, üzüntülü günde şehrin takımıyla ilgili paylaşım yapmayan Çivitcioğlu'na yazdıkları yorumlarla tepki gösterdi.


1074 üzerinden linç kampanyası başlatıldı -
Çankırı Postası Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker'le telefonda görüşen Çivitcioğlu, kendisine karşı 1074 Çankırıspor üzerinden linç kampanyası başlatıldığını söyledi. Çankırıspor'a maddi kaynak bulmak için Fransaya dahi gittiğine dikkat çeken Çivitcioğlu, 1074 Çankırıspor için elinden gelen çabayı gösterdiğini söyledi. Lobi faaliyetinde bulunan illerin amacına ulaştığını belirten Ercan Şeker'e, siyasilerin hiç bir şekilde etkisi olmadığını aktaran Çivitcioğlu, ortada 17 puanlık bir fark olduğunu,üst lige çıkan takımların ise federasyon tarafından liderle 3 puan fark olduğu için alındığını söyledi. 

Çivitcioğlu'na tepki paylaşım sildirdi -
Öte yandan Trabzonspor'un kupa şampiyonluğunu kutlayan bir diğer isim Ak Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik oldu. Gece 01.51'de sosyal medya hesabından kutlama mesajı yayınlayan Çelik, mesajını kısa süre içerisinde sayfasından silerek kaldırdı.

Genç Yarenler Taraftar Grubu Basın açıklamasına hazırlanıyor  -
Genç Yarenler Taraftar Grubu saat 19.00'da Karatekin Parkında basın açıklaması ile yapılan haksızlığı protesto edeceklerini duyurdu.

Tekirdağspor Kulübü Meclis Başkanına teşekkür etti -

Öte yandan Tekirdağspor Kulübu , tahkim kuruluna yaptıkları itiraz red olunmasına rağmen dün alınan karar sonrası 3. Lige yükselmeleri dolayısı ile Meclis Başkanı ve Tekirdağ milletvekili Mustafa Şentop'a teşekkür mesajı yayınladı. Şentop'un mesajı paylaşması dikkat çekti.  Kulüp Başkanı Mülahim Kuru imzasıyla yayınlanan açıklamada şöyle denildi:

Tekirdağsporumuzun 3.Lige çıkması için yardımlarını esirgemeyen TBMM Başkanımız Prof. Dr. Sn. Mustafa Şentop Hocamıza teşekkür ediyoruz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2020, 23:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bunlar çankırı dan bi haber
Bunlar çankırı dan bi haber - 4 yıl Önce

Sağlıkta aldı başını yolsuzluk hırsızlık adam kayırma ses yok il milli eğitim de içler acısı ses yok gençlik spor ali baba çiftliği oldu ses şehirde bir tek takım sahip çıkmayı bırak adamların bilgisi dahi yok siz şuna sakın aldanmayın kamu çalışanları hiçmi hiç halinden memnun değil fakat yapacakları bir şey yok konuşanın eleştiri yapanın başına gelmedik kalmıyor gün değdiğin su misali akar geçer bir an önce seçim günü gelir inşAllah işte o gün sessiz atın tekmesi pek olacak sosyal medya dan takip ettiğim kadarıyla devlet hastanesi Türkiye büyük millet meclisindende konuşulmasına rağmen şehirdeki yetkililerden çıt yok sus pus şimdiden hayırlı olsun mhp 2 ak parti 0 siz yetkililer lütfen bu şekilde kafaları kuma gömüp bekleyin lütfen secim gününe kadar lütfen

SIRADAKİ HABER