banner198

Ankara'da birlik Çankırı'ya zafer getirdi

Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanlığı'na yeniden Çankırılı hemşerimiz Hacıbekir Gani seçildi.

Ankara'da birlik Çankırı'ya zafer getirdi
banner145
Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanlığı'na yeniden Çankırılı hemşerimiz  Hacıbekir Gani seçildi. Melih Gökçek ve İdris Şahin'in desteklediği seçimlerden Hacıbekir Gani zaferle çıktı.

 

Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Olağanüstü Genel Kurulu Ankara Ticaret Odası'nda gerçekleştirildi. Seçimlerde Hacıbekir Gani, Murat Yılmazer ve Erdal Şentürk başkanlık için aday oldu.

 

- Divan Başkanına tepki yükseldi -

Ankara Esnaf, Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı olması nedeni ile  Divan Başkanlığına Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner getirildi. Yiğiner'in açılış konuşmasını mevcut Başkan Hacıbekir Gani'nin yapması gerekirken usulsüz olarak desteklediği  Murat Yılmazer'e yaptırması salonda tepki ile karşılandı.

Daha sonra kürsüye gelen Murat Çiftçi, Hacıbekir Gani lehinde adaylıktan çekildiğini açıkladı.

 

- Minibüsçü esnafına ne yapsak az -

Minibüsçülerin tezahüratları eşliğinde kürsüye gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapılacak seçimlerin, hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Gökçek, belediye başkanı olduğundan beri, minibüsçü esnafına her zaman destek olduğunu belirterek, "Minibüsçü esnafına ne yapsak az. Hepiniz Ankara'yı bir taraftan bir tarafa götürüyorsunuz. İnşallah bundan sonra da gelecek yönetimle, diğer yönetimlerle olduğu gibi en güzel şekilde çalışacağız" dedi.

 

- Gani zaferle çıktı -

2 bin 56 minibüsün bulunduğu Ankara'da, 2 bin 771 delegeden  2 bin 331'i oy kullanırken, 61 oy geçersiz sayıldı. Seçim sonucunda mevcut başkan Hacıbekir Gani 970 oy aldı. Mehmet Yiğinerin adayı Murat Yılmazer 821 oy, Erdal Şentürk ise 479 oyda kaldı.

 

 

- Şahin devreye girdi, iki Çankırılı birleşti-

Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası seçimlerine aday olan iki Çankırılı hemşeri Hacıbekir Gani ile Murat Çiftçi, 24. Dönem Çankırı Milletvekili  İdris Şahin'in devreye girmesi ile oyların bölünmemesi adına birleşme kararı aldı.

Genel kurul öncesi, başkanlık yarışında sürpriz bir birleşme yaşandı. Mevcut başkan Hacıbekir Gani ile başkanlığa adaylığını açıklayan Çankırılı hemşerisi Murat Çiftçi seçimlere tek adayla girme kararı aldı. Oyların bölünmemesi adına görüşmeler sonrası bu sürpriz kararın alındığı öğrenildi.

 

- Başkan Gökçek'in Adayı da Hacıbekir Gani -

ATO Kongre Merkezi'nde yapılan Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in ve 24. Dönem Çankırı Milletvekili İdris Şahin'i mevcut başkan Hacıbekir Gani'yi desteklediği öğrenildi.


- Görev Süresi 2018'de Doluyordu -

Ocak 2014’te göreve gelen Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Yönetim Kurulu 03 Ekim 2017 tarihinde olağanüstü genel kurula gitme kararı almıştı. On bir yönetim kurulu üyesinden Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner'in kontrölünde olan 7 yönetim kurulu üyesi, Yiğiner'in talimatı ile olağanüstü kongre kararı alınmasında etkili olduğu kulislere yansıyan bilgiler arasında yer alıyor. Bu kararı alanlardan biriside seçimi kaybeden yönetim kurulu üyesi Murat Yılmazer'di.

Beyaz liste ile seçimi kazanan Hacıbekir Gani listesi şu isimlerden oluşuyor:


Yönetim Kurulu:
Hasan Hüseyin Sertkaya, Hamdi Şentuna, Bilal Atabey, İlyas Çakır, Ergün Akyol, Vedat Cengiz, Bayram Akyol, Aydın Aydın, Satılmış Erdoğan, Bayram Karabacak


Denetim Kurulu:
Sadık Akbıyık, Osman Tombak, Murat Kılıç

 

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2017, 15:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
YÜKSEL TEKE
YÜKSEL TEKE - 6 yıl Önce

HAYIRLI UĞURLU OLSUN.SN.İDRİS ŞAHİN BİR İŞE EL ATACAKTA O İŞ OLMAYACAK.

SIRADAKİ HABER

banner304