banner198

Balıkesir’de katliam gibi kazada 14 kişi öldü

Zonguldak- İzmir seferini yapmakta olan Efe Tur yolcu otobüsü Balıkesir Edremit’te virajı alamayarak yoldan çıktı. Bariyerleri aşan otobüs taklalar atarak aşağıya doğru yuvarlandı.

Balıkesir’de katliam gibi kazada 14 kişi öldü
banner145

Zonguldak- İzmir seferini yapmakta olan Efe Tur yolcu otobüsü Balıkesir Edremit’te  virajı alamayarak yoldan çıktı. Bariyerleri aşan otobüs taklalar atarak aşağıya doğru yuvarlandı.  Meydana gelen trafik kazasında 14 kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralandı.

Gece saat 04.40 sıralarında Balıkesir OSB Çevre Yolunda Edremit istikametine doğru seyir halinde olan 41 EF 283 plakalı Efe Tur yolcu otobüsü virajı alamayarak yoldan çıktı. Bariyerleri aşan otobüs taklalar atarak aşağıya doğru yuvarlandı.  Meydana gelen trafik kazasında 14 kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralandı.

Öte yandan 14 kişinin öldüğü kazada ölenler arasında iki şoförün de bulunduğu ifade edildi. Kaptan şoförlerden birinin Cengiz Umut ve diğer kaptan şoförün de Kerem Başol olduğu ifade edildi.

Balıkesir’de katliam gibi kaza Türkiye’yi ağlattı

Efe Tur otobüsünde olan kazada 11 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Bölgeye gelen 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılan 3 yaralı da müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan 18 kişi ise 112 Acil Servis ekiplerince kentteki 5 ayrı hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Balıkesir Valisi’nden ilk açıklama geldi!

Kazanın ardından bölgede incelemelerde bulunan Vali Hasan Şıldak, kentteki 5 hastaneye kaldırılan yaralıları da ziyaret etti. Şıldak, İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin'den yaralıların durumları hakkında bilgi aldı ve hasta yakınlarıyla ilgilendi. Vali Şıldak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaralıların tedavisi, aileleriyle birlikte ihtiyaçlarının karşılanması ve hayatını kaybedenlerin işlemleri için bütün tedbirlerin alındığını söyledi.

Otobüsün Zonguldak-İzmir seferini yaptığını aktaran Şıldak, "Yaralılardan genel durumları iyi olanlar ve kötü olup ameliyata alınanlar var. Kazanın nedeni konusunda net bir bilgi yok ancak bölgede bir viraj var. Orayı dönemeyip devrilme söz konusu olabilir. İncelemeler sürüyor. Elim kazada vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum." ifadesini kullandı.

istanbul russian girls

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2021, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER