banner198

Karasu'nun Gezilecek Yerleri ve En İyi Otelleri

Yeşilin farklı tonlarını görebilmenize olanak tanıyan ormanları, tertemiz doğası ve havasının yanı sıra farklı güzelliklere sahip gölleri ile ön plana çıkan Karasu

Karasu'nun Gezilecek Yerleri ve En İyi Otelleri
banner145

Karasu'nun Gezilecek Yerleri ve En İyi Otelleri

Yeşilin farklı tonlarını görebilmenize olanak tanıyan ormanları, tertemiz doğası ve havasının yanı sıra farklı güzelliklere sahip gölleri ile ön plana çıkan Karasu, son dönemlerde turizm açısından popülerliğini artıran en önemli bölgeler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Romatizma hastalığı bulunanlar için iyi bir tedavi olduğu söylenen ince kumlarının yanı sıra eşsiz doğal güzelliklerle çevreli bir bölgedir. Özellikle İstanbul’a yakın bir konumda olması nedeniyle yaz aylarında en fazla tercih edilen bölgeler arasında yerini almaktadır. İstanbul ve çevre illerden gelen yerli turistlerin piknik yapmaya olanak bulduğu, şehrin kalabalığından kaçarak sakin ve rahatlamak isteyenler tarafından da tercih edilmektedir.

Karasu otelleri ise doğal güzellikler içine kurulmuş olan ve ev rahatlığını en iyi şekilde sunmaya devam ediyor. Karasu bölgesinde gezilebilecek bölgelere oldukça yakın bir konumda olmalarının yanı sıra güler yüzlü personelleri ve konforlu odaları ile de ön plana çıkmışlardır. Ancak Karasu otelleri hakkında detaylı bilgi vermeden önce Karasu bölgesinde gezilecek ve görülecek yerler hakkında bilgi verelim.

Karasu’nda Gezilecek ve Görülecek Yerler

  • Acarlar Longozu: Karasu’nun sembolü olarak kabul edilen ve yeşilin her tonunun bulunduğu bu bölge Avrupa’nın en büyük ikinci longozu unvanına da sahiptir. Bu nedenle yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistler tarafından da sıklıkla ziyaret edilen bir bölgedir. Tertemiz havası, yemyeşil bir bölge ile çevrilmiş olması nedeniyle Karasu bölgesi ziyaretinizde görülmesi gereken en önemli bölgedir.
  • Maden Deresi: Geçmiş dönemlerde Fransız madencilerinin işlettiği bölge olması nedeniyle ismini alan Maden deresi, eşsiz doğal güzellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Karasu bölgesinin en önemli yerleri arasında yer alan maden deresi, cennetten bir bölge olacak kadar eşsiz güzelliğe sahiptir.
  • Karasu Sahili: Karasu ziyaretiniz sırasında belki de en çok duyacağınız bölge Karasu sahili olacaktır. Dünyanın en uzun üçüncü sahili olma unvanına sahip bu bölge, yerli ve yabancı turistler tarafından en fazla ziyaret edilen bölgedir. Özellikle yaz aylarında oldukça kalabalık olan Karasu sahili görülmesi ve denize girilmesi gereken en önemli bölgedir
  • Küçükboğaz Gölü: Karasu seyahatinizde en dikkat çeken bölgelerden bir tanesi de Küçükboğaz gölüdür. Karasu merkezine 10 kilometrelik mesafede bulunan bu bölge birden fazla derenin bir araya gelmesi sonucunda oluşan tatlı su gölüdür. Ayrıca Tatlısu balıklarının bolca olduğu bu gölde olta takımınızı getirerek bu gölde yaşayan balıkları tutabilirsiniz. Yeşil bir alanda olması sebebiyle dinlenebileceğiniz bir bölgedir.

Karasu’da Konaklayabileceğiniz En Konforlu Oteller

Karasu bölgesinde konaklayabileceğiniz birbirinden konforlu oteller bulunmaktadır. Bu oteller gezilecek bölgelere yakın bir bölgede olmasının yanı sıra ev rahatlığını hissettiren kalitede hizmet vermektedir. Karasu otelleri arasında ev rahatlığını ve güler yüzlü personelleri ile hizmet veren en iyi otelleri aşağıda listeledik. Ancak Karasu bölgesi dışında farklı bir bölgede konaklamak isteyenler için en iyi otelleri bünyesinde tutarak tamamen müşteri yorumlarına göre seçilen otelleri www.gezinomi.com/ sitesini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. Bu oteller müşteri memnuniyetini tam alan oteller arasındadır.

  • Carpediem Diamond Hotel: Sakarya merkeze 40 kilometre ve Sabiha Gökçen Havalimanına 140 kilometrelik mesafede bulunan bu tesis bünyesinde toplamda 76 oda bulunmaktadır. Karasu bölgesinde en konforlu odalarının bulunmasının yanı sıra tesis bünyesinde müşterilerin keyifli zaman geçirebilmeleri amacıyla bilardo, langırt, satranç, turistik gezi, su kaydırağı ve airhokey aktiviteleri bulunmaktadır.
  • Karasu Otel: Karası merkeze 3 kilometre, Cengiz Topel havalimanına ise 92 kilometrelik mesafede bulunan bu tesis bünyesinde açık – kapalı havuz, olimpik havuz ve aquapark bulunmaktadır. Bunların yanı sıra tesisi ziyarete gelen müşteriler için Canlı müzik, fitnes, hamam, jakuzi ve sauna hizmeti bulunmaktadır.
vip

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2021, 23:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER