banner198

Trabzon ulaşımı Çankırılı teknokrata emanet!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yeni kurulan şirketi Ulaşım A.Ş.’nin başına İETT eski Genel Müdürü Çankırılı hemşerimiz Arif Emecen getirildi.

Trabzon ulaşımı Çankırılı teknokrata emanet!
banner145

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yeni kurulan şirketi Ulaşım A.Ş.’nin başına İETT eski Genel Müdürü Çankırılı hemşerimiz Arif Emecen getirildi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti’den Çankırı Belediye Başkanlığına aday adayı olan Arif Emecan’a Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından Trabzon’un ulaşımı emanet edildi.

Trabzon’da Büyükşehir Belediye Başkanlığına Murat Zorluoğlu’nun seçilmesinin ardından ulaşımın tek elde toplanması için kurulan Ulaşım A.Ş. şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı belli oldu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’nin başına daha önce İETT’de Genel Müdür olarak çalışan Arif Emecen getirildi. Emecen, İstanbul İETT’nin Genel Müdürlüğünün yanı sıra, Malatya, Kayseri’de ulaşım alt yapısını kuran ve Ankara’da da üst düzey görevlerde bulunan kişi olarak tanınıyor. Emecen'in adı daha önce de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği için geçmişti. Arif Emecen, 21 Kasım 2017’de dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal tarafından görevinden alınmıştı.

Haber Merkezimize açıklamada bulunan Arif Emecen, “Trabzon’da ulaşımın yeniden koordinasyonu ve optimizasyonunu sağlamak üzere görevime başladım.  Toplu ulaşımı izleyerek tek elden yönetilmesini sağlayacağız. Ulaşım kaynakları olan otobüsler, minibüsler ve durakları yeniden optimize edeceğiz. Trabzon ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmek üzere Trabzon insanına hizmet etmekten büyük şeref ve mutluluk duyuyorum.” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2019, 00:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kalender
Kalender - 4 yıl Önce

Emecan bey senin kıymetini bilemediler. Çankırı'da bir üst geçit var. Onada asansör koydurmaktan bile acizler. Yeni valiliğin hali ise ortada...

Ömer OVACIKLI
Ömer OVACIKLI - 4 yıl Önce

Arif beyin yeni görevinde başarılar dilerim.

İSMAİL İZMİRLİOĞLU
İSMAİL İZMİRLİOĞLU - 4 yıl Önce

Değerli Hemşehrimizi kutluyor hayırlı hizmetler diliyorum

Ramazan SALİHOĞLU
Ramazan SALİHOĞLU - 4 yıl Önce

Tedaş Gölbaşı eğitim merkezi Md.personeliarif beyle tanışmıştım oradan Botaş’a geçti daha sonra bulamadım yolu açık olsun birde bana telefon numarasını bildirirlerse çok sevinirim benim tel:0 533 546 25 03

SIRADAKİ HABER