banner306
banner198

Blue Diamond koleksiyonları dikkat çekiyor

Kadınlar için mücevherlerin yeri her zaman bir başkadır. Herkes bütçesine uygun olacak şekilde en özel ve en şık tasarımlarda mücevherlerin sahibi olmayı hayal eder.

Blue Diamond koleksiyonları dikkat çekiyor
banner145

Blue Diamond koleksiyonları dikkat çekiyor

Kadınlar için mücevherlerin yeri her zaman bir başkadır. Herkes bütçesine uygun olacak şekilde en özel ve en şık tasarımlarda mücevherlerin sahibi olmayı hayal eder. Bunun için Blue Diamond koleksiyonları son dönemlerde en çok ilgi çeken ürünler olmayı başardı. Bunun en önemli nedeni ise hem pırlantanın muhteşem etkisi hem de şık ve göz alıcı modellerin en uygun fiyatlarla satışa sunulması oldu.

Blue Diamond markası 2004 yılında toptancı olarak pırlanta sektörüne giriş yaptı. Bugün ise marka ülkenin en önemli pırlanta üreticilerinden ve ihracatçılarından birisi olarak biliniyor. Ülkemizde kurmuş olduğu geniş mağaza ağı ile birlikte Avrupa da da kadınların dikkatini çekmeyi başarıyor ve ilgi odağı oluyor.

Mücevher sektörünün önce gelen markalarından birisi olan Blue Diamond her geçen gün kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Bunu sağlayabilmek için öndeliği kadınlar ve onların memnuniyetleri olarak belirliyor. Kadınların her zaman ilgisini çekebilecek en yenilikçi ve trend tasarımlarla sürekli olarak koleksiyonlarını yeniliyor. Ve bununla birlikte tüm özel dünlerde çok özel avantajlar ve kampanyalar sunarak kadınların kalbini fethetmeyi başarıyor. Blue Diamond markası her kadın kendi imkanları le hayalindeki mücevhere ve pırlantaya sahip olsun istiyor. Bunun için yılın 365 günü en uygun fiyatlarla pırlanta satışı yaparken özel günlerde ekstra özel indirimlerle çok daha kolay ulaşılabilir olmayı hedefliyor. 

Blue Diamond pırlanta yüzük koleksiyonları her zaman kadınların en çok ilgi duyduğu koleksiyon olarak karşımıza çıkıyor. Bu koleksiyonu bu kadar özel ve güzel kılan ise elbette aşkın temsilcisi olmasıdır. Pırlanta yüzük kategorisinde; tamtur, yarımtur, tria, tektaş ve beştaş yüzükler arasından tercih yapmak mümkündür.  Özellikle evlilik teklifinde bulunurken ya da yıldönümü kutlarken size Blue Diamonddan daha iyi ne eşlik edebilir ki!

Blue Diamond Müşterilerine Sunulan Avantajlar

Blue Diamond markası tüm müşterilerine her zaman kalite, güven ve uygun fiyat avantajlarını bir arada sunmayı hedefliyor. Bunun için sürekli olarak kendisini yeniliyor ve geliştiriyor.

Kaliteyi ve güveni saplayabilmek adına Blue Diamond mağazalarından satın alınan tüm mücevherler marka garantisi altında satışa sunuluyor. Satılan tüm parça mücevherlere kullanım süresi boyunca bakım yapılır, karat büyütme ve değişim gibi imkanlar sunulur. Blue Diamond mağazalarından satın alacağınız bir rlanta yüzükiçin ömür boyu ışıl ışıl ve göz alıcı bir kullanım imkanı sunulmaktadır. Eğer pırlanta yüzüğünüz artık size az geliyorsa çok daha büyük bir pırlanta taş ile değişim hakkınız saklıdır.

Blue Diamond her zaman güven dolu ve şeffaf bir satış politikası izlemektedir. Blue Diamond koleksiyonlarında satışa sunulan tüm ürünler mücevher sertifikası ile birlikte satılmaktadır. Mücevher sertifikası her tür ürün için alım ve satım yapılırken güvenilirlik sağlayan bir belgedir. Bu sertifika içerisinde mücevher olarak işlenen ürün hakkındaki nihai değerlendirmeler yer alır. Yine tüm modeller için karat, gramaj, mücevher özellikleri, renk ve berraklık konusunda bilgiler içermektedir.

Blue Diamond, mücevher sertifikası konusunda hologram tekniğinden yararlanmaktadır. Bu özel işlem sayesinde sertifikaların taklit edilmesinin ya da sahte sertifika üretilmesinin önüne geçilmektedir. Dolayısıyla Blue Diamond müşterileri tamamen gönül rahatlığıyla satın alma işlemi gerçekleştirebilmektedir.

Blue Diamond Üyeleri İçin Cazip Fırsatlar

Pırlanta ve altın severlerin ilgi odağı olmayı başaran Blue Diamond, bu ilgiyi yıl boyu süren kampanyalarla daha da artırmaktadır. Buna göre, markaya yapılan ilk üyelikte ve 2.000 TL üzeri alışverişlerde geçerli 100 TL indirim çeki kazanma şansı bulunur. Sevgililer Günü’ne özel ekstra indirim, bakım garantisi ve sigortalı kargo da müşterilere sunulan diğer kampanyalardır.

https://www.bluediamond.com.tr/ linki üzerinden tüm güncel kampanya bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2021, 01:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304