8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Çerkeş Belediyesi tarafından bir program düzenlendi. 7 Mart Cumartesi günü saat 14.30’da Çerkeş Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte yazar ve anlatıcı Hayati İnanç, “Sevgi Yukarıdan Gelir” başlıklı söyleşisiyle Çerkeşli kadınlarla buluştu.

Çerkeş’te Yerel Kalkınma İçin Önemli Adım: TKDK ile Hibe Sözleşmesi İmzalandı
Çerkeş’te Yerel Kalkınma İçin Önemli Adım: TKDK ile Hibe Sözleşmesi İmzalandı
İçeriği Görüntüle

Kadınların yoğun katılım gösterdiği programda Hayati İnanç, sevgi, aile, insan ilişkileri ve değerler üzerine yaptığı sohbetle katılımcılara keyifli ve anlamlı anlar yaşattı. Anlatımı ve örnekleriyle büyük ilgi gören programda salonu dolduran kadınlar, söyleşiyi ilgiyle takip etti.

Program boyunca samimi bir atmosfer oluşurken, Hayati İnanç’ın hayat tecrübeleri ve kültürel birikiminden aktardığı hikâyeler dinleyiciler tarafından sık sık alkışlandı.

Etkinlik, katılımcıların hatıra fotoğrafları çektirmesiyle sona erdi.

Cerkes Hayati Inanc2

Cerkes Hayati Inanc1

Cerkes Hayati Inanc

Muhabir: Günnur Şeker