Çivi köyü Yıldızhan Yaran Ocağı ve köy Muhtarlığı, Salim Çivitçioğlu’na görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı şükran plaketi takdim etti.
İl Başkanı olarak son açıklamasını yapan Çivitçioğlu, “Dört sene içerisinde meşakkatli bir yoldan geçtiklerini ifade etti.
-“Hiç koltukta oturamadık hep gezdik”-
Çivitçioğlu, “Bu süre içerisinde 2011’de genel seçimlerde %65,6 ile hep beraber Çankırı’yı Ak Parti’ye oy veren 13. İl yaptık. Yine 2014 yerel seçimlerinde Çankırı’yı Ak Parti’yi Türkiye’de oy veren 11. İl yaptık. Arkasındanda 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçiminde de köy köy gezerek %73,82’lik oy oranı ile Türkiye’de 6. İl olmayı sağladık. Bizim buradaki duruşumuz teşkilatımızın duruşunu sağlamaktı. Hiç koltukta oturamadık hep gezdik.” dedi. Çivitçioğlu, siyasi rakipleri ile girdikleri seçimleri tereyağından kıl çeker gibi aldıklarını, kimseyi incitmeden fiziki ve sözlü kavgaya tutuşmadan başarılı olduklarına dikkat çekti.
-“Hiçbir akçeli işe karışmadım”-
Dört yıllık başkanlık sürecini değerlendiren Çivitçioğlu, “Hiçbir zaman makama, mevkiye, rütbeye talip olmadık. Her daim hizmet edebilme adına bulunduğumuz koltuğu en iyi şekilde temsil edebilme adına uğraş verdik. Çankırı’da dört sene gibi bir süre iktidar partisinde il başkanlığı yapmak kolay değil. Hem sahsım ve yönetimim, hem de kadın, gençlik ve ilçe teşkilatı adına hiçbir akçeli işe karışmamak bizim için mutluluk verici. Hiçbir sıkıntı çekmeden tertemiz bir sayfayı geride bırakmak benim için çocuğuma, nasip olursa torunlarımıza anlatacağımız çok büyük bir hatıra olacak” şeklinde konuştu.
Çivitçioğlu, “Çivi köyü bizleri her daim kendi evladı gibi gördü, bizlerde onları hep kardeş olarak gördük bu kardeşlik ölene kadar devam edecek inşallah” diyerek sözlerine son verdi.
Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Çivi köylüler adına söz alan Başağa Halit Altın, Salim Çivitiçioğllu’nun 4 yıllık il başkalığı döneminde Çivi köyüne verdiği destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Altın, “Siyasi yürüyüşünüzde attığınız her adım, gittiğiniz her yolda, dün ve bugün olduğu gibi yarında yanınızda olmaya devam edeceğiz.” dedi.