banner198

Enflasyonla topyekün mücadeleye Çankırı’dan cılız destek!

Hükümetin başlatmış olduğu "Enflasyonla Topyekun Mücadele" çağrısına Çankırı’dan cılız destek geldi.

Enflasyonla topyekün mücadeleye  Çankırı’dan cılız destek!
banner145

Hükümetin başlatmış olduğu "Enflasyonla Topyekun Mücadele" çağrısına Çankırı’dan cılız destek geldi.

Çankırı Ticaret Borsası ile Çankırı Ticaret ve Sanayi Odasının, düzenlediği basın toplantısı ile iş adamları ve esnafa yönelik  "Enflasyonla Topyekun Mücadele" indirim kampanyası çağrısına Çankırı’dan 24 firmanın destek verdiği açıklandı.

AK Parti’nin en yüksek oy aldığı illerin başında gelen Çankırı’da enflasyonla mücadeleye verilen desteğin cılız kalması ise dikkatlerden kaçmadı.

 ÇATSO’dan yapılan yazı açıklamada şöyle denildi;

 Bilindiği üzere ülkemiz genelinde ‘’2018 enflasyonla  topyekun mücadele programı’’  indirim kampanyası başlatılmıştır. Yönetim Kurulu Başkanımız  Sn. Hayrettin Çelikten ilimizde kampanyaya katılım ve destek sağlayarak bizde ‘’varız’’ diyen Çankırı Ticaret ve Sanayi  Odamız  üyelerini  tek tek ziyaret etmiştir . Çelikten , kampanyaya katılan 24 firma ve şubelerinde  kampanya  afiş ve pankartlarının asılmasının ardından firma temsilcilerine  tebrik ve teşekkürlerini sunmuştur.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2018, 15:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ümit çolak
Ümit çolak - 5 yıl Önce

Biz zaten ürettiğimiz hiç bir ürüne zam yapmadik 1tl bile koymadık üzerine ama bu indirimi hammadde satan firmalar yapacakkı bizde etkilenmiyelim. Birde devlet elektrik doğalgaz zam yapmasın sıkıntı çözülür zaten

SIRADAKİ HABER