banner198

Aileler akın, esnaf bayram etti

Karatekin Üniversitesi 2013-2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Uluyazı Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Aileler akın, esnaf bayram etti
banner145
Çankırı Karatekin Üniversitesi 2013-2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Uluyazı Kampüsü’nde gerçekleştirildi.


Mezun öğrencilerin kortej geçişi ile başlayan mezuniyet töreninde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kürsüye gelen Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Naif Can “Öğrenciler olarak zorlu bir öğretim maratonunun sonuna gelmenin onuru ve mutluluğunu yaşıyoruz ama bizler biliyoruz ki aslında sonlandırdığımız bu zor maratonun kendisi değil, uzunca bir başlangıç çizgisinin bitimidir” diyerek mezun olan arkadaşlarına bundan sonraki yaşamlarında başarı dilerken kendilerini iyi bir eğitim sağlayan üniversite yönetimi ve akademisyenlere teşekkür etti.

Foto galeriye git



Daha sonra misafirler ve öğrencilere hitap eden Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş “Bugün burada iki güzel mutluluğu bir arada yaşıyoruz, bir akademik yılsonunda daha öğrencilerimizi mezun etmenin mutluluğu ve de uzun uğraşlar sonucu bitirme aşamasına getirdiğimiz Uluyazı Kampüsümüzde böyle anlamlı bir törenin yapmanın mutluluğu” dedi.


Kampüs hakkında misafirlere bilgi veren Rektör Savaş önümüze çıkarılan engeller olmasaydı biz iki yıl önce bu kampüse taşınmış olacaktık bu gecikmeye sebep olanlardan Çankırı halkı hesabını sormalı diyerek, “Bizim kampüsümüz engelsiz bir eğitim alanı biz ergonomik ve engelsiz bir kampüs inşa etmeye çalıştık” dedi.

Foto galeriye git


Öğrenci velilerine de seslenen Rektör Savaş “Değerli veliler çocuklarınızı çocuklarımız bildik, her türlü sıkıntılarında yanlarında olmaya çalıştık eksik kaldığımız şeyler olabilir sizlerden özür diliyorum ama en iyi şekilde yetiştirdiğimiz yavrularınızı sizlere teslim ediyoruz hepinizin yolu açık olsun” dedi.


Konuşmaların ardından Orman Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu meslek yemini etti. Çankırı Karatekin Üniversitesi 2013-2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni kep fırlatma töreni ile sona erdi.



Esnaf Bayram Etti


Öte yandan mezuniyet törenine katılmak için şehre gelen öğrenci yakınları sayesinde esnaf adeta bayram etti.


Hafta sonu bütün oteller yüz de yüz doluluk oranına ulaşırken, kafeterya ve restoranlarda boş masa bulmak için aileler sıra bekledi.

Foto galeriye git

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2014, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER