banner198

Hakan Kandemir parkında göçük meydana geldi!

Çankırı Tatlıçay kenarında bulunan Şehit Hakan Kandemir Parkında büyük göçük meydana geldi.

Hakan Kandemir parkında göçük meydana geldi!
banner145
Çankırı Tatlıçay kenarında bulunan Şehit Piyade Teğmen Hakan Kandemir Parkında büyük göçük meydana geldi. Göçüğün yağışlı ve soğuk havada meydana gelmesi olası bir faciayı önledi.

Çankırı- Kastamonu yolu Zincircioğlu konağı karşısında bulunan Hakan Kandemir Parkında sabah 10.30 sularında  istinat duvarı büyük bir gürültü ile dereyatağına çöktü. Olay yerine giden çevre sakinleri parkın dere yatağına örülen  istinat duvarının aşırı yüke ve yağışa dayanamayarak yıkıldığını gördü. Parkın  çeşmesi, elektrik trafosu da göçen kısımlar arasında yer alıyor. Göçüğün yağışlı ve soğuk havada meydana gelmesi olası bir faciayı da önledi. Aynı yerde daha öncede göçük meydana gelmiş ve daha sağlam bir duvar örülmüştü. Park belediye ekiplerince güvenlik şeridine alınarak kapatıldı. Dere yatağına dökülen hafriyat ve korkulukların temizlenmesi işlemine başlandı.





Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2016, 16:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yüksel TEKE
Yüksel TEKE - 8 yıl Önce

SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ İRFAN BEY EN KISA ZAMANDA AZIZ ŞEHİDİMİZİN İSMİMİN VERİLDİGİ PARKI ESKİ HALİNE GETİRECEGİNE EMİNİM.

boraerdem
boraerdem - 8 yıl Önce

bu irfan,şehrin içinde park bırakmadı olan birkaç park var o da böyle yıkılıyor.o güzel insanlar,o güzel atlara binip gittiler.demirin tuncuna,insanın duyarsızına kaldık:)

SIRADAKİ HABER