banner198

Nurettin Ok’a vefanın böylesi!

Beş dönem Çankırı Milletvekilliği yapan, Bayındırlık, İmar ve İskan eski Bakanı Nurettin Ok’a, Hoca Ahmet Yesevi camiinde mevlidi şerif okutuldu.

Nurettin Ok’a vefanın böylesi!
banner145
Beş dönem Çankırı Milletvekilliği yapan, Bayındırlık, İmar ve İskan eski Bakanı Nurettin Ok’a, Hoca Ahmet Yesevi camiinde mevlidi şerif okutuldu. Haberi ilginç kılansa yapılan bütün duyurulara rağmen katılımın az sayıda insanlar gerçekleşmesi oldu.


Çankırı’nın önemli siyaset ve devlet adamı Nurettin Ok için yakınları tarafından Mevlidi Şerif okutuldu. Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti Belediye Başkan aday adayı Şevket Koç ve az sayıda insanın katıldığı mevlitte katılımın düşük olması dikkatlerden kaçmadı.


Binlerce Çankırı insanına iş imkanı sağlayan ve bir döneme damgasını vuran Ok’a gösterilen vefasızlık karşısında günümüz siyasetçi ve bürokratlarına şunu söyleyemeden geçemeyeceğiz.  Makamlar, koltuklar gelip geçici şeylerdir. Dünya nimetlerine ve ihtişamına, etrafınızda toplanan dalkavuklara, şakşakçıklara aldanarak her gününüzün böyle geçeceğini sanmayın. Tıpkı bu örnekte olduğu gibi, bir gün gelecek ve makamınız, mevkiiniz ne olursa olsun aynı kader gelip sizinde kapınızsı çalacak.


 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2013, 12:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Necati
Necati - 11 yıl Önce

yazıklar olsun bu kahreden vefasızlığa!

ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 11 yıl Önce

hemşerimiz ve eski bakanımız sayın nurettin ok ağabeyime; 06.10.2013 tarihinde çankırı ahmet yesevi camiinde yapılan mevlit proğramına katılım yeterli olmamıştır. gerçekten vefasızlık gösterilmiştir. ancak hem sayın bakanımızın vefat ettiğinde; gerek mezarının hazırlanması, aile mezarlığının ve çevresinin düzenlenmesinde, hem de mevlit proğramının organize edilmesinde ve ankara'dan gelen aile fertleri ile yakından ilgilenmiş olmamdan dolayı; kendimi vefalı dostu olarak görüyorum. devamı var.

ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 11 yıl Önce

eski bakanımız sayın nurettin ok'a; benim dışımda çankırı valimiz sayın vahdettin özcan, belediye başkanımız sayın irfan dinç'in, vali yardımcımız sayın ahmet atılgan'ın, doğruyol gazetesi sahibi sayın irfan hoşafçıoğlu'nda çok büyük vefa örneği gösterdiklerine tanık oldum. onların da haklarını yemeyelim. ancak sayın bakanımızın, döneminde işe yerleştirdiği 2500 civarında ki çankırı'lıları orada göremedik. şahsen kendimi vefalıların başında gördümü ifade ediyorum.

ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 11 yıl Önce

Merhum bakanımız sayın Nurettin Ok beyefendinin; kadim dostlarının başında sayın Nurettin Dursun kardeşimizi de ifade etmek zorundayım. Sayın Bakanımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun.

SIRADAKİ HABER