banner198

Rektör yeni öğrencileri otogarda karşıladı

Çankırı Karatekin Üniversitesine (ÇAKÜ) başlayacak öğrencileri otogarda Rektör Ayrancı karşıladı.

Rektör yeni öğrencileri otogarda karşıladı
banner145

Çankırı'ya beklenen öğrenci akının başlaması ile çarşı-pazar hareketlendi.  Çankırı Karatekin Üniversitesine (ÇAKÜ) başlayacak öğrencileri otogarda Rektör Ayrancı karşıladı.


ÇAKÜ rektörü Prof Dr. Hasan Ayrancı 2017-2018 Akademik yılı için ilk defa Çankırı’ya gelen üniversite öğrencilerini otogarda karşılayarak 'hoş geldiniz' dedi.

 

Çankırı Otogarında açılan ÇAKÜ standında, il ve üniversite hakkında bilgi verilerek, tanıtıcı broşürler dağıtıldı. Rektör Ayrancı öğrencilere üniversiteyi tanıtıcı hediyeler verirken kendilerinin ulaşım, ve kalacak yer ile ilgili sorularını da cevapladı ve çözüm üretti.


Çankırı'ya adım atar atmaz karşılarında rektörü görmenin şaşkınlığını yaşayan öğrenciler, Rektör tarafından otobüs terminalinde karşılanmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek Rektör Ayrancı’ya teşekkür ettiler.



- Öğrenci akını başladı-

Öte yandan Çankırı'ya beklenen öğrenci akının başlaması ile çarşı-pazar hareketlendi.  Cadde ve sokaklarda elinde bavulla gezen çoğu öğrenci şehir merkezinde turlayarak çevreyi tanımaya çalıştığı gözlemlendi. Öncelikle barınma sorununu çözmeye çalışan bazı öğrenci velileri, şehir merkezinde bin liraya kadar fırlayan kira fiyatları dolayısı ile  tepkisini dile getirdi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 21:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan hüseyin kabaca
Hasan hüseyin kabaca - 7 yıl Önce

Bu kiralar bu kadar fazla olursa daha çok öğrenci kaybimiz olur
Eyyyyy Ev sahipleri el insaf

SIRADAKİ HABER