banner198

Hüseyin Filiz Seçim yorgunluğunu Maldivler’de atıyor

AK Parti Çankırı Belediye Başlan adayı Hüseyin Filiz, seçim yorgunluluğunu Maldivler’de atıyor.

Hüseyin Filiz Seçim yorgunluğunu Maldivler’de atıyor
banner145

AK Parti Çankırı Belediye Başlan adayı Hüseyin Filiz, seçim yorgunluluğunu Maldivler’de atıyor.

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde AK Parti tarafından Çankırı Belediye Başkan Adayı gösterilen Hüseyin Filiz, rakibi MHP’li İsmail Hakkı Esen karşısında tarihi bir fark yiyerek kapatmıştı.

Seçim gününden sonra sosyal medya hesabında hiç fotoğraf paylaşmayan Filiz, 14 gün sonra Maldiv Adalarından görüntü paylaştı.

Paylaşımına “Maldivler güzel ama torunlarla başka güzel. Torunlarım Hüseyin, Ömer, Hülya Minel ve Alisa” mesajı düşen Filiz, gönderiye yorum yapacakları da sınırladı.

AK Parti Çankırı Milletvekili ve Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz'in bayram tatili için Maldivler'e gitmesi sosyal medyada gündem oldu.

Gazeteci İsmail Saymaz; " AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, bayram tatili için torun tombalak Maldivler’e gitmiş. Seçime kadar “kefenimizi giydik, bekle Kudüs…”

Seçimden sonra “Şortlarımızı giydik, yallah Maldivler…” mesajını paylaştı.

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçaraslan'da Filzi'in paylaşımını alıntılayarak tepki gösterdi.

Paran vardır, gidersin Maldivler'e, yaparsın tatilini, yersin ıstakozunu. Kim ne karışır. Lakin memleketin ekonomik durumu belliyken, doğru ya da yanlış olmasından bağımsız şekilde söyleyeyim, AK Parti'ye "dava" nazarıyla bakan milyonlarca sıradan insan çeşitli sebeplerle kırgın hatta öfkeliyken gittiğin ve pahalı olduğu bilinen tatili gözümüzün içine sokmak en hafif tabirle "politik denyoluk" örneğidir. Bu durumda şunu sorarız doğal olarak: İki dönem vekillik yapmış, mecliste "taze mandıra sütü" dağıtmaktan başkaca bir icraatını hatırlamadığımız, üstüne bir de aday yapılmış ve ezile ezile yerel seçim kaybetmiş bu adamlarla niçin uğraştırıyorsunuz bizi? Amacınız ne?

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2024, 14:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kasım
Kasım - 2 hafta Önce

Vekilim avanelerin aç burda sen oralarda ne yaşıyorsun ? Gerçi şimdi bu yorumu okuduğunda vereceğin cevabı iyi biliyorum :))

Çankırı sevdam
Çankırı sevdam - 2 hafta Önce

Allah her hali ile kulunun gerçek yüzünü üstelik kişinin kendi marifetiyle ortaya koyuyor. Meseleleri takiyye değil, Kuran ehli bir tutum olsaydı biz böylesi haberleri asla görmezdik.

Partisiz
Partisiz - 2 hafta Önce

Hüseyin filize oy vermedim onu baştan söyleyeyim.torun sahibi bir iş adamı çalışmış cabalamis yer yurt mekan sahibi olmuş kimsenin parası ile tatile gitmemiş abartacak bir durum değil seçim kaybetmişte olabilir her aday olan kazanacak diye bir durum yok.bizim insanımıza yaranilmaz para olur cankiridan cikmazsin parasını yemeyi bilmiyor bir yiyen bulunur derler.tatile gidersin ona da olmadık laflar ederler.huseyin bey çok iyi yapmışsın parayı kazanan sen yiyende sen iyi tatiller dilerim

Serhat Küçük
Serhat Küçük @Partisiz - 1 hafta Önce

Seçim harcamalarından sonra Belediyenin kasası bugün itibariyle ne vaziyette siz ona bakın! Adam cebinden gitmiş....

SIRADAKİ HABER