banner198

Bu ay Zirvedeki konuk Rektör Savaş oldu

Zirvedekilerle Ayda Bir Nisan ayı konuğu Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof Dr.Ali İbrahim Savaş oldu

Bu ay Zirvedeki konuk Rektör Savaş oldu
banner145

Selahattin İnal Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi İbrahim Başar Erkek Öğrenci Yurdunun geleneksel olarak düzenlediği  “Zirvedekilerle Ayda Bir”in Nisan ayı konuğu Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof Dr.Ali İbrahim Savaş oldu.

 

 Akşam yemeğini öğrencilerle birlikte yiyen Rektör Savaş daha sonra Pansiyon Müdür Yardımcısı Üzeyir Çelik’ ten pansiyon hakkında bilgi aldı. Müdür Yardımcısı Üzeyir Çelik pansiyonculuk anlayışına farklı baktıklarını öğrencilerin sadece yeme, içme, gibi temel ihtiyaçlarını karşılamakla yetinmediklerini,sosyal kültürel yönden gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını,bunlarında öğrenciler tarafından çok olumlu karşılandığını,bu türlü faaliyetlerin öğrenciler arası birlik beraberlik duygularını artırdığını sözlerine ekledi.

 

Hiçbir başarının çalışmadan gelmeyeceğini,her başarının arkasında mutlaka çok çalışmak,ve kişinin kendisine özgüveninin yattığını belirterek sözlerine başlayan Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali İbrahim Savaş öğrencilerden başarma konusunda kendilerine güvenmelerini istedi.

 

Kariyer hayatından çeşitli örnekler veren Rektör Savaş önüne çıkan zorluklar karşısında kendisine olan güvenini hiçbir zaman kaybetmediğini ifade ederek “İnanıyorum ki bu pansiyondaki öğrenciler arasından ileride rektör, yönetici, öğretmen, doktor çıkacak dedi.”

 

Kendi Öğrencilik zamanındaki imkânlarla şimdiki arasında çok fark olduğunu belirten Savaş, öğrencilerden bunların kıymetini bilerek yapmaları gereken şeyin sadece çok çalışmak olduğunu vurguladı.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER