banner198

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Başladı

Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencileri Vali Özcanı ziyaret etti.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Başladı
banner145

Ağır ve orta düzeyde engelli öğrencilerin öğrenim gördüğü Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencileri, 10–16 Mayıs engelliler haftası nedeniyle Vali Vahdettin Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Neşeli ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vali Özcan öğrencilerle tek tek ilgilendi. Okul Müdürü Resul Ayhan yapılan çalışmalar ve öğrencilerinin gelişimleri ve durumları hakkında bilgi verdi.

 

Ziyarete gelen öğrencilere; “Bugün hava nasıl, yağmur yağıyor mu” diye soran Vali Özcan’a Mehmet ; “ Yağıyor, yağsın. Allah’ın dediği olur, inşallah bereketli yağmurlar yağacak” diyerek ortamı neşelendirdi.

 

 

Güncel konularında konuşulduğu sohbette, hangi takımı tuttuklarını soran Vali Özcan’a öğrencilerden Mehmet, Fenerbahçe’yi tuttuğunu yarın oynanacak Galatasaray maçında Fenerbahçe’nin galip gelerek şampiyon olacağını söyledi.

 

Ziyarette öğrenciler, Vali Özcan’a kendi yaptıkları elişlerini hediye ettiler. Vali Özcan, gelen öğrencilere topaç ve boyama kitaplarından oluşan hediyeler verdi. Fedakârlıklarından dolayı öğretmenlere hediyeler vererek, teşekkür eden Vali Özcan başarılar diledi.

 

Ziyarette Okul Müdürü Resul Ayhan, Müdür Yardımcısı Şaban Doğan, öğretmenler Ebru Korkmaz, Ayşegül Uyar ve Nurhan Baş ile öğrencilerden Mehmet Oğuz, Semanur Karatosun, Elif Altınsoy ile Muhammed Burak Yalçın katıldı.

 

 

 

Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Öğrencileri
Ziyaret programı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek’i de makamında ziyaret etti.

 

Öğrenciler Müdür Petek’e yakma tekniği ile yaptıkları Taş Mescit Tablosunu hediye ederek, 15 Mayıs 2012 Salı günü 100. Yıl Kültür Merkezinde saat 13:30’da açılacak olan “Engelsiz Ellerle Bizde Varız” konulu resim sergisine davet ettiler.

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek “Her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğunu belirterek, yarına sağlıklı bir şekilde çıkacağımızın garantisi yoktur, tüm çocuklarımızı olduğu gibi biz sizleri de çok seviyoruz ve sizlerin daha iyi şartlarda eğitim görmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.

Daha sonra Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Öğrencilerine Boyama Kitapları ve Kol saati hediye eden İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek’in hediyeleri Öğrencileri çok mutlu etti.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER