banner198

AKP İdare koordinatörüne FETÖ baskını

Ak Parti Genel Merkezi İdare Koordinatörü, Kadir Ursavaş ve devre arkadaşlarına FETÖ baskını yapıldı.

AKP İdare koordinatörüne FETÖ baskını
banner145
Ak Parti Genel Merkezi İdare Koordinatörü, Korgunlu hemşerimiz Kadir Ursavaş ve devre arkadaşlarına FETÖ baskını yapıldı.


FETÖ ile mücadelede gelinen son noktada asılsız ihbarlar AKP Genel Merkezi İdare Koordinatörü Kadir Ursavaş ve devre arkadaşlarına kadar uzandı.


Çankırı Astsubay Hazırlama Okulu 1980 yılı mezunları pazar günü Kiraz festivalini de fırsat bilerek bu ayki buluşmasını Eldivan'da gerekleştirdi. Pazar kahvaltısında özel bir malikanenin bahçesinde bir araya gelen 20'ye yakın devre arkadaşı, Jandarma ve Polisin ortaklaşa yaptığı şok baskınla şaşkına uğradı.  Bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, bir grup askerin FETÖ toplantısı yaptığı ihbarı üzerine belirtilen adrese gitti.


Haber merkezimizin özel kaynaklardan edindiği bilgiye göre; bir anda güvenlik güçlerini karşısında gören Ursavaş, ilk anda arkadaşlarının şaka yaptığını sandı. Daha sonra işin ciddiyeti anlaşılınca Ursavaş, kendisini tanıtarak Ak Parti Genel Merkez İdare Koordinatörü olduğunu söyledi. Güvenlik güçleri kimlik kontrolü ve GBT sorgulamasının ardından ihbarın asılsız çıkması üzerine kahvaltı yapılan bahçeden ayrıldı.

 

Ursavaş'ın yapılan uygulamadan duyduğu rahatsızlığı Eldivan Kaymakamını telefonla arayarak ilettiği, konuyu Hükümetin ilgili bakanlarına taşıyacağı öğrenildi.

Belediye en değerli arazisini elden çıkardı

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 04:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bunu yapan ve yaptıran belli
Bunu yapan ve yaptıran belli - 7 yıl Önce

Kadir abi akıllı adam bunu kimin yaptığı yaptırdığı belli rahat olun

Bunu ihbar edeni de bulun
Bunu ihbar edeni de bulun - 7 yıl Önce

Bunu yapan ihbar eden zatt bu ufak hamlelerle siyrilamaz

Mete Alica
Mete Alica - 7 yıl Önce

Bu asilsiz ihbari yapan ey cibiliyetsiz insan sende biraz insanlik duygusu varsa delikanliyisan acikca ortaya cik ve mertce benim devre arkadasimin onunu bu gibi olaylar yaparak kesemezsiniz biz yillarca bu vatan millet ve bayrak icin mucadele veren insanlari feto karalamasiyla bu isin icinden cikamazsiniz kadir devrem adam gibi adam birakin boyle ucuz olaylari kadir devrem sonuna kadar yanindayim sana camur atanlari ben sadece ALLAH a havale ediyorum camur at izi kalsin erkeksen oraya buraya telefon etme seni eninde sonunda bulacagiz ey insafsiz ALLAH korkusu olmayan sahis

kaan
kaan - 7 yıl Önce

Yıllarca davası için ömrünü vermiş bir kişi için yapılan bu çirkin haberin çankırıya gönül vermiş bir kişi nasıl olurda böyle suçmalarda bulunurlar yazıklar olsun.

Mustafa Gürel
Mustafa Gürel - 7 yıl Önce

1980 Çankırı assb okulu mezunları olarak Eldivanlı devremizin daveti üzerine be devremizi onore etmek üzere giitiğimiz pazar kahvaltısında siyasetin kirişi uyumlarından biri daha gördük siyasi ve ahlaki onuru ve gücü olmayan ve bizleri kirli oyunun içine çekerek kedine rakip gördüğü AKP genellerler koordinatörü devremiz sayın Kadri Celal Ursavaş yıpratacağını sanan zat sen kendin başkasına çamur atarken önce kendi ellerinin kirlendiğini unutma yapmış olduğun bu şerefsizlik ve ahlaksızlık sayın arkadaşımız K.celal Ursavaş yıpratmamış ona güç vermiştir. Haberiniz olsun Rüzgar kayadan bir şey koparan ancak tozunu alır. Siyaset yolun da ve AKP deki görevinde sevgili kardeşimiz K.Celal Ursavaş a başarılar dileriz , bağlılığımızı ve hep yanında olduğumuzu bildiririz. Çıkacağın yolda Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim....

Bu kadar ucuz olmamalı
Bu kadar ucuz olmamalı - 7 yıl Önce

Memleketimizden çıkan değerleri karalamakta üzerimize yok. Bu kadar alçalmamalı insanlar. Yazık oluyor değerlerimize en çokta Çankırı' ya.

Başkan can
Başkan can - 7 yıl Önce

Pes Artık Bu iş bukadar sulandırılır Bu ülke için Çankırı için Vatanı milleti için canını verebilecek bir İndianada bu yapılmaz Eğer bu insan fetöcü ise istisnasız tüm Türkiye Seksenbirmilyon Fetöcüdür e bey Allahtan korkmaz kuldan utanmazlar Bu yaptığınızın vebali çok büyük yerin altında nasıl hesap verirsiniz bilmem Lütfen Artık biraz vijdanlı olun Allah'ın gazabından kurtulamazsınız

Mesut Bilal
Mesut Bilal - 7 yıl Önce

kadir ursavaş kardeşimiz düzgün, karakterli , vatansever ; şerefli bir ailenin şerefli evladıdır. bu çirkinliğe tavassut edenler Allahın izniyle onun gelecek dönemde parlamentodo çankırıyı temsil etmesine mani olamayacaklardır.


SIRADAKİ HABER