banner198

Anaokulu öğrencileri 23 Nisan gösterilerine başladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde Hüsniye Ahmet Akpınar Anaokulu bir etkinlik düzenledi.

Anaokulu öğrencileri 23 Nisan gösterilerine başladı
banner145

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde Hüsniye Ahmet Akpınar Anaokulu Öğrencileri gösterilerini Atatürk Kültür Merkezinde yapılan etkinlikle izleyenlerin beğenisine sundular.

 

Programın açılışında bir konuşma yapan okul Müdürü Serkan Doğan,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemine vurgu yaparken, “ Bizlere bugünleri kazandıran fedakar insanları rahmetle anıyor, hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyorum.” Dedi.

 

Doğan’ın konuşmasının ardından Uğur Böcekleri, Pıtırcıklar, Çalışkan Arılar ve Şirinler Sınıfları öğrencilerin hazırladığı birbirinden renkli gösterileri izleyenlerin beğenisine sunuldu. Gösteriler Okul Korosunun seslendirdiği çocuk şarkılarının ardından sona erdi.

 

Program sonunda bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık konuşmasında okul öncesi eğitimin Çankırı’da %68’lere ulaştığını ve daha da arttığına, okul öncesi eğitimi alan çocukların hayata daha başarılı olduğuna dikkat çekti.  Akbıyık; “Her yıl olduğu gibi bu yılda 23 nisan kutlamaları çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz.  Bu etkinliklerde bunlardan biri. Bu etkinlikler çocuklarımızın başarısını artırıyor. Anaokullarımız çocuklarımızın gelişimini sağlamak ve onların el becerilerini geliştirecek şekilde dizayn edilmiştir. Öğretmenlerimizin verdikleri eğitimlerde bu yönde. Çocuklarını Anaokullarına gönderin bu yaşlar çocuklarımızın en kolay öğrendiği yaşlar. Bu yaşlarda el becerilerini ve davranışları öğrenmektedirler. Anaokulları da en uygun ortamdır. Bu okullarımızdan güzel çocuklar yetişmektedir.” Dedi.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER