banner198

Başkan Dinç öğrencilerle buluştu

Belediye Başkanı İrfan Dinç ÇABEM i ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.

Başkan Dinç öğrencilerle buluştu
banner145

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Belediyesi Eğitim ve Kariyer Merkezi (ÇABEM)’ni ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti, yöneticilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan ÇABEM’de yönetici ve çalışan personel tarafından karşılanan Belediye Başkanı İrfan Dinç, üniversiteye hazırlanan gençlerin eğitim gördüğü sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerden kendilerine belediye tarafından sağlanan imkânlardan memnun olup olmadıklarını ve kendilerine verilen eğitimin yeterli olup olmadığını öğrenen Başkan Dinç, Türkiye’de eğitime en çok önem veren belediyelerden birinin Çankırı Belediyesi olduğunu söyledi. Belediyenin imkanlarının kısıtlı olduğunu belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç “Ancak eğitim söz konusu olunca her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Çünkü biz Çankırı’nın eğitilmiş, kendilerini geliştirmiş gençlerle geleceğe daha güvenli bakacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

 

Sınıflarda öğrencilerle görüşen Başkan Dinç daha sonra da ÇABEM’de görevli öğretmenlerle bir toplantı yaparak Eğitim Kariyer Merkezi’nin genel durumu hakkında bilgi aldı.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER