banner198

Başkan Dinçten U-14 Takımına Destek

Başkan Dinçten, Türkiye şampiyonasına hazırlanan Belediyespor U-14 amatör futbol takımına destek.

Başkan Dinçten U-14 Takımına Destek
banner145

Belediye Başkanı İrfan Dinç, U-17 takımının ardından Türkiye şampiyonasına hazırlanan Belediyespor U-14 amatör futbol takımına da desteğini sürdürüyor.

 

Türkiye Futbol Federasyonunun yıllık faaliyet programında yer alan U 14 takımları Türkiye şampiyonasında Çankırı’yı temsil etme hakkını Çankırı Belediyespor U14 takımı elde etti. Çankırı’da yapılan elemelerde rakiplerine üstünlük sağlayan Belediyespor U14 takımı hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

 

29.04.2010 -02.05.2010 tarihleri arasında Bolu’da yapılacak olan U14 Türkiye şampiyonası hazırlıklarını iddialı bir şekilde sürdüren genç futbolculara Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç moral desteğini sürdürüyor.

 

Türkiye şampiyonasına gidecek olan takımın bütün masraflarını üstlenen Belediye Başkanı İrfan Dinç “Çankırı’daki bütün amatör branşların her zamanki gibi yanında olacağız. Çankırı’nın gençleri kendilerine değer verildiğinde neler yapabileceklerini geçmiş zamanlarda gösterdikleri gibi, gelecekte de göstereceklerdir. İmkanlar elverişli duruma geldiğinde amatör branşlar için yatırımlarımız ve projelerimiz var, en kısa zamanda gerçekleştireceğiz. Sporun geleceği için çalışmalarımız sürüyor”dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER