banner198

Bayram gazilere zehir oldu

Çankırı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi

Bayram gazilere zehir oldu
banner145

Çankırı’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Atatürk Anıtı'nda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Garnizon Komutanı Tankçı Kurbay Albay Özkan Ulutaş, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve diğer kurumların temsilcileri anıta çelenk sundu.

Belediye Meydanı’nda  düzenlenen törende ise Vali Özcan, katılımcıların ve vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.Tören, askeri birlik, jandarma birliklerinin geçişi ile son buldu.

Törene katılan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Çelik ve beraberindeki heyet sabah saatlerinde valilik makamında Çankırı Valisi’ni  tebrik etmek için geldiklerinde Özel Kalem Müdürlüğü yetkilisi tarafından engellendiklerini ve hakarete maruz kaldıklarını iddia etti.

Çelik, Vali Özcan’ın olaydan haberdar olmadığını sadece Özel Kalem Müdürü’nün kendilerine böyle bir muamele yapmasının kendilerini üzdüğünü dile getirdi.

Belediye Meydanı’nda düzenlenen tören sırasında da gazilerin protokol dışında kalması gazeteci arkadaşlarımız tarafından gözlendi.




Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2013, 10:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
zzzz
zzzz - 11 yıl Önce

vefasızlara vefasız davranılmıs

cabbar
cabbar - 11 yıl Önce

terorle mucadele eden pasaların ıcerıye atılıp ıtıbarzıslastırıldıgı terorıstlerın aktıvıs oldugu bu dıyarlarda kım takar gazıyı mazıyı

necmi
necmi - 11 yıl Önce

ben konuyu bilmiyorum ama gazilerimizin başındaki bu adam şowmene benziyor

SIRADAKİ HABER