banner198

Belediyede bankamatik personeli yan gelip yatarken!

Bugünlerde Çankırı sokaklarında belediye ekiplerinin asfalt çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar Başkan Dinç de katılıyormuş...

Belediyede bankamatik personeli yan gelip yatarken!
banner145

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentin büyük bölümünde bozulan yolların asfalt yama çalışmalarına devam ediliyor.

 

Doğalgaz kazıları ve elektrik şebeke hatlarının yeraltına alınması ve meydana gelen arızalar nedeniyle bozulan yollar, Çankırı Belediyesine ait asfalt şantiyesinde hazırlanan asfaltla düzeltiliyor.

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Zafer Caddesi üzerindeki asfalt çalışmalarına Belediye Başkanı İrfan Dinç, bazı daire müdürleri ve memurların da aktif olarak katılmaları dikkat çekti. Belediye Başkanı İrfan Dinç, bir süredir doğalgaz çalışmaları ve elektrik hatlarının yer altına alınması nedeniyle yolların bozulması ile vatandaşların sıkıntı çektiğini belirterek, ekiplerin yoğun bir tempoda çalışması ile büyük oranda vatandaşların tozdan kurtulacaklarını söyledi.


ÇANKIRI BELEDİYESİNİN
BANKAMATİK PERSONELLERİ NEREDE?

Belediye basın bürosundan gelen haber bültenini yukarıda sizlere sunduk. Bülten ile birlikte gönderilen fotoğraflara baktığımızda Belediye Başkanı İrfan Dinç’in elinde kürekle sıcak asfalt karşısında, mübarek Ramazan  günü yoğun bir şekilde çalışması bizleri hayli duygulandırdı.

Ancak kısa süreli yaşadığımız bu “duygu selinden” çok çabuk arındık! Neden derseniz; özellikle seçimler sonrası Çankırı Belediyesine iş başı yapan “bankamatik personelinin” söğüt gölgelerinde vakit geçirmeleri geldi aklımıza!

Ne dersin sayın başkan? Görevleri sadece maaş günlerinde “bankamatik” önünde bulunmaktan öte geçmeyen “torpilli zevatı” da bu çalışmalarda elinde kazma-kürek görsek!

Herhalde o zaman Sayın Dinç'in de  buram buram reklam kokan “gayretler” içinde olmasına hiç mi hiç gerek kalmayacak!

Şu mübarek günlerin hatırına yaptığımız bu habere bir açıklama getirerek “doğru söylüyorsunuz” derseniz, biz de “Çankırı’da Belediye Başkanı var”mış (!) diyeceğiz…

Tabii ki bütün bu iddialarımıza, “Çankırı Belediyenin bankamatik çalışanı yoktur” (!) derseniz onu da “ayrı” değerlendireceğiz!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER