banner306
banner198

BULUŞALIM, KAYNAŞALIM, PAYLAŞALIM

Belediye Gençlik Merkezinin Buluşalım, Kaynaşalım, Paylaşalım sloganı ile yola çıktığı proje kapsamında davet edilen gençler, Çankırıda buluştu

BULUŞALIM, KAYNAŞALIM, PAYLAŞALIM
banner145

Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezi’nin “Buluşalım, Kaynaşalım, Paylaşalım” sloganı ile yola çıktığı proje kapsamında davet edilen gençler, Çankırı’da buluştu.

Belediye Gençlik Merkezi üyeleri; Adana,  Aydın, Kastamonu, Kayseri, Kocaeli, Konya ve Edirne Gençlik Merkezi’nden gelen 41 katılımcıyı Ankara ve Çankırı otogarlarında karşılayarak, Çankırı tanıtımında fahri elçilik yaptılar. 

Tarihi Çamaşırhane’de kahvaltı, Buğday Pazarı Medresesi’nde de öğle yemeği ikram edilen gençlere, kentin tarihi ve kültürel mekanları gezdirildi. Çankırı’da bu kadar farklı yer görmeyi beklemediklerini belirten misafir Gençlik Merkezi üyeleri, Yaran Ekibi’nin gösterisini pür dikkat izlediler. Gösteriden sonra akşam yemeği olarak ikram edilen “Yaran Takım Yemeği”  katılımcı gençlerden tam not aldı.

Çankırılı gençlerin evlerinde ağırladıkları sekiz ilin Gençlik Merkezi üyeleri, ikinci gün sabahı, Belediye Başkanı İrfan Dinç’i ziyaret ettiler. Başkan Dinç’e yöresel hediyeler veren katılımcılara da, Başkanı temsilen Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezi üyeleri yöresel tuz lambaları hediye etti.

Başkan İrfan Dinç, “Her sene böyle bir etkinlikte gençlerimizi buluşturmak isteriz. Davetimizi kırmayarak bu projeye iştirak etmeniz bizi çok memnun etti. Gençler; buluşma, kaynaşma ve paylaşma girişimine biz önderlik ettik, siz devamını getirin.” dedi.

Gençlik Merkezi Üyeleri, Eldivan’da hep birlikte yaptıkları piknik sonrasında memnuniyetlerini belirterek, projeyi hayata geçiren Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezi üyelerini kendi illerine davet ettiler. Mangal keyfinin ardından katılımcılar, karşılandıkları otogarlara bırakılarak uğurlandılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304