banner198

Çankırı Belediyespor maç saatini bekliyor...

Yarın saat 16.00 da kendi evinde Trabzon Karadenizspor ile karşılaşacak olan Çankırı Belediyespor sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Çankırı Belediyespor maç saatini bekliyor...
banner145

Ligin 5’inci haftasında kendi sahasında Trabzon Karadenizspor ile karşılaşacak olan Çankırı Belediyespor maç saatini bekliyor.

 

Yarın saat 16.00’da Çankırı Atatürk Stadında oynanacak olan maçın hakem triosu da belli oldu. Maçı Diyarbakır bölgesinden Yusuf Yılmaz yönetecek. Yardımcı hakemler ise Çanakkale bölgesinden Mustafa Köseoğlu ve Sakarya bölgesinden Güray Bekçibaşı. Maçın 4’üncü hakemi ise Kütahya bölgesinden Gökmen Canlıdinç.

 

ÇANKIRI’YA BAYRAM SEVİNCİ YAŞATMAK İSTİYORUZ!

Yarın oynanacak olan maçla ilgili olarak Çankırı Postası’na açıklamada bulunan takımın teknik direktörü M. Fahir Genç “Hafta ortasında oynadığımız ve özellikle ikinci devresinde çok iyi oynadığımız ancak sahadan 1-0 yenik ayrıldığımız Çorumspor maçı sonrası, bu maça iyi hazırlandığımızı söyleyebilirim. Rakibimizin son iki hafta aynı skorla 3-0 kaybetmeleri bizimle oynayacakları maça iyi asılacaklarını düşünüyorum. Yarın sahada kıran kırana, dişe diş bir mücadele olacağını düşünüyorum. Biz bu mücadeleden galip çıkarak taraftarımıza ve kendimize güzel bir bayram havası yaşatmayı düşünüyoruz.” dedi.

 

“ÇANKIRI’YI BU SENE DE YENMEK İSTİYORUZ"

 

Akyüz, yaptığı açıklamada, ligde son 2 haftayı mağlubiyetle kapatmalarına karşın bundan olumsuz etkilenmediklerini ve hep ileriye baktıklarını belirterek, ''Sonuçta çok genç bir takımız. Daha ligin başındayız. İki yenilgi ile moral ve motivasyonumuzu kaybedecek değiliz. Çünkü bu ligde hedeflerimiz var'' dedi.

İyi bir kadrolarının bulunduğunu ifade eden Akyüz, ''Takımda uyum sorunu
var. Genç bir takım oluşumuzdan dolayı futbolcularımızın bu ligde tecrübe eksilikleri de bulunuyor. Bu tecrübe eksikliği de maç oynadıkça giderilecektir. Birkaç hafta sonra takım çok daha iyi olacaktır ve kadroda oturacaktır. Geçen yıl Çankırı Belediyespor'u her iki maçta da yendik, bu kez de yeneceğimize inanıyoruz. Alacağımız galibiyeti bize inanan ve güvenen taraftarımıza hediye etmek istiyoruz'' diye konuştu.

 

19 Eylül Cumartesi günü (yarın) grubumuzdaki maç programı
16.00 Çankırı Belediyespor-Trabzon Karadenizspor (Çankırı Atatürk)

16.00 Akçaabat Sebatspor-Erzurumspor (Akçaabat Fatih)
16.00 Ofspor-Karsspor (Of İlçe)
16.00 Tokatspor-BUGSAŞ Spor (Tokat Gaziosmanpaşa)
16.00 Etimesgut Şekerspor-Pursaklarspor (Ankara OSTİM)
16.00 Çorumspor-Kırşehirspor (Dr. Turhan Kılıççıoğlu)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER