banner198

Çankırı Karatekin Üniversitesi; Yılın En İyi Üniversitesi

Çankırı Karatekin Üniversitesine Yılın En İyi Üniversitesi ödülü verildi.

Çankırı Karatekin Üniversitesi; Yılın En İyi Üniversitesi
banner145

Çankırı Karatekin Üniversitesi “Yılın En İyi Üniversitesi” seçildi. FİB Haber&FİB Ajans tarafından düzenlenen “5. Kapadokya Yılın En İyileri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi”  çerçevesinde Çankırı Karatekin Üniversitesine “Yılın En İyi Üniversitesi”  ödülü verildi.

 

FİB Haber&FİB Ajans tarafından her yıl düzenli olarak yapılan “Kapadokya Yılın En İyileri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi” nin bu yıl 5.si Kapadokya Nevşehir Lykia Lodge Otel de düzenlenen törenlerle yapıldı. Spor, Sanat, Siyaset, İş Adamları, Bürokrat ve Medya Dünyası’nın değerli isimlerinin katıldığı ödül töreni, çok sayıda ulusal medya mensubu tarafından takip edildi.

 

Spor, siyaset, bürokrasi, iş dünyası, eğitim, TV, yerel yönetimler ve haber ajansları gibi 50 dalda ödül verilen gecede, “Yılın En İyi Üniversitesi” dalında Çankırı Karatekin Üniversitesi’ne verilen ödülün yanı sıra Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner’e “Yılın Valisi” ödülü, Anadolu Ajansı’na “Yılın En İyi Haber Ajansı” ödülü, TRT 1’e “Yılın En İyi Televizyon Kanalı” ödülü,  Telegol programına “Yılın En İyi Spor Programı” ödülü, Kurtlar Vadisi Pusu ile Yer Gök Aşk dizilerine “Yılın En İyi Dizisi” ödülü, Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığına “Yılın En İyi Kurumu” ödülü verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER