banner198

Çankırı Spor formasını tanıttı

İkinci Lig takımlarından Çankırı Spor, düzenlenen gecede, sezon açılışını ve yeni formasının tanıtımını yaptı.

Çankırı Spor formasını tanıttı
banner145
İkinci Lig takımlarından Çankırı Spor, düzenlenen gecede, sezon açılışını ve yeni formasının tanıtımını yaptı.
 
Ankara Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi'ndeki geceye, Çankırı Spor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, kulübün yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla çok sayıda davetli katıldı.

Gecede, Safiye Soyman ve Faik Öztürk konser verirken, Tuana Halk Dansları topluluğunun gösterisinin ardından, Çankırı Spor'un 2011-2012 sezonunda giyeceği yeni formasının tanıtımı amacıyla, manken Ece Gürsel, Çankırısporlu futbolcular ile Fatoş Abla Koleji öğrencileri defile yaptı.

Başkan Sevda Karaali, geceyi düzenlemelerindeki amaçlarının, Çankırı Spor'a bir tesis kazandırmak amacıyla çıktıkları yolda neler yaptıklarını anlatmak olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

''Bu amaçla düzenlediğimiz kampanyadan topladığımız paraları nasıl kullandık, nerelere harcadık, bunları hemşehrilerimizle paylaşmak için bu geceyi düzenledik. Çankırıspor'a bir tesis kazandırmak için çıktığımız yolda başarılı da olduk. Türkiye'de en çok kadın yöneticinin bulunduğu ve aynı zamanda başkanının da kadın olduğu tek kulüptür Çankırıspor. Kadın elinin değdiği her şey çok güzelleşir, çok başarılı olur. Umuyorum gelecek dönemlerde daha büyük başarılara imza atacağız. Çalışmalarımızı büyük bir özveriyle sürdürüyoruz.''

Gece, kampanyaya destek veren iş adamı ve taraftarlara plaket verilmesinin ardından Safiye Soyman'ın konseriyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER