banner198

Çankırının çehresini değiştirecek projeler tanıtıldı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırının çehresini değiştirecek projeleri kamuoyuna sundu.

Çankırının çehresini değiştirecek projeler tanıtıldı
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’nın çehresini değiştirecek projeleri kamuoyuna sundu.

ÇANKIRI POSTASI -100. Yıl Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda bir süredir Çankırı Belediyesi’nce hazırlanan 18 proje, ilk kez kamuoyuna sunuldu.

Vatandaşlar salona sığmayınca salon dışında kalanlar için toplantı dev ekranlardan canlı olarak yayınlandı.

Tanıtım toplantısına Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz ve vatandaşlar katıldı.

Projeleri hazırlanan sunumlar eşliğinde anlatan Belediye Başkanı İrfan Dinç, göreve geldiği 2004 yılındaki heyecanından hiçbir şey kaybetmediğini belirterek “Artan heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an Çankırı’nın farklı noktalarındaki sorunlarına çözüm olacak ve kent estetiğine çok olumlu katkı sağlayacak 37 farklı proje geliştirdik. Bunlar içerisinde belirlediğimiz 18 projeyi sizlerle paylaşıyoruz. Zaman içerisinde peyderpey bu projeleri de hayata geçireceğiz. Bugün burada açıkladığımız projeleri birkaç ay içerisinde ihale edeceğiz ve müteahhide yer teslimi yapıldıktan sonra 18 ay içerisinde tamamlayıp sizlerin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Çankırı’da ilk kez yoğun bir katılımla gerçekleşen tanıtım toplantısı ile açıklanan 18 ayda tamamlanacak 18 proje arasında içerisinde spor alanları, rekreasyon ve piknik alanları bulunan Kentpark Projesi, kültür merkezleri, meydan düzenlemeleri, sosyal ve kültürel tesisler bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER